Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem találok párt, mert komoly kapcsolatot keresek?
Figyelt kérdés
26 éves férfi vagyok, igazából jól nézek ki, jól élek, megvan mindenem, elégedett vagyok magammal, nincsenek önértékelési problémáim, csak úgy élek bele a világba. Viszont komoly kapcsolatot keresek, de valahogy mindig sikerül olyan lányokat kifognom, akikkel valahogy még sincs meg az összhang, ilyenkor meg nem erőltetem tovább a dolgot. Egyik haverom szerint azért nem találok, mert komolyat keresek, szerinte ez csak úgy spontán jön és kész. Pedig nem görcsölök rá, meg semmi, csak szimplán eleve úgy állok hozzá a dologhoz, hogy inkább komolyat szeretnék, ez ekkora nagy baj? Felszínes kapcsolatra nekem nincs szükségem, ahhoz túlságosan is őszinte és szókimondó vagyok.
Hasonlo cipoben jartam. Igen ez is benne van. Sokat randiztam de csak konolytalanokat fogtam ki. Most talan sikerult talalni valakit akivel egyezunk es tetszem neki... kitartast. Tindert felejtsd el ha tarskeresesrol van szo egyebkent.
2018. ápr. 10. 06:21
2/13 anonim válasza:
Ez tényleg érdekes kérdés. Én is akkor találtam kapcsolatot, mikor nemis azt kerestem. #1 Éppen tinderről találkoztam egy külföldi sráccal egyéjszakás miatt, most meg ott tartunk, hogy nyáron költözök ki hozzá. Egyszerűen nem tudtuk elfelejteni egymást, annyira megvolt köztünk az összhang. Mindketten úgy voltunk vele, hogy ez most valami más, mint eddig bárkivel.
Tényleg ne agyalj azon, hogy most neked mindenképp kell valaki, mert ijesztő, akkor jössz egyből az elvárásaiddal, rácuppansz a másikra...én az ilyen pasiktól mindig menekültem. Csak élvezd az életet, aztán lehet tényleg akkor talál rád, mikor a legkevésbé sem számítanál rá.
2018. ápr. 10. 06:49
3/13 A kérdező kommentje:
De nekem nincsenek elvárásaim.
2018. ápr. 10. 06:53
4/13 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy állsz hozzá. Hátha az én példámból le tudsz vonni némi tanulságot. Kíváncsiságból felregisztráltam egy társkeresőre, úgy voltam vele, adok egy esélyt. Na, nincs meg a napi rengeteg levél, amit itt egyesek próbálnak elhitetni (a többség csak nézeget, de nem ír), aki ír, azoknak a többsége meg úgy lelkesedik be egyből és akar kb. mindent, hogy még nem is váltottunk pár mondatot, vagy ha igen, abban nem volt semmi jelentős, nem ismerjük egymást, de részükről már hallom az esküvői harangok zúgását. Ez pedig borzasztóan zavaró, hogy kvázi idegenek vagyunk még egymásnak, de már túlgondolják... Igen, elhiszem, hogy komolyat akarnak, de amíg idegenek vagyunk egymásnak, addig nem kellene ilyen túlzásokba esni.
33 éves nő vagyok egyébként.
2018. ápr. 10. 06:55
5/13 anonim válasza:
#4 valószínűleg nem vag túl fotogén. Regisztráltam már női profilt, és de, rengeteg levél jött rövid iső alatt.
2018. ápr. 10. 07:11
6/13 anonim válasza:
#5 “Regisztráltam már női profilt”
Ez elég beteges és gyerekes. Meg gondolom valami 10/10-es instagrampcsa képeivel, úgy nyilván jön százezer levél.
2018. ápr. 10. 07:13
7/13 anonim válasza:
#6 saját készítésű fotóval, az instagrammal az a baj, hogy bármikor rá lehet keresni a képekre, és rögtön kiderül a turpisság. És hogy gyerekes, meg beteges? Bocs hogy nem tudok megfelelni az elvárásaidnak, de tudod hasznos, ha az ember látja, hogy a konkurrencia miket írogat, mennyit, mert ez alapján nagyon könnyű következtetéseket levonni. :)
2018. ápr. 10. 07:17
8/13 A kérdező kommentje:
#4 Én senkit nem árasztok el ilyen lelkesedéssel, amitől a "harangok zúgását" érezné, teljesen normálisan állok mindenkihez a találkozáson, csak valahogy mindig olyan lányokat fogok ki, akikről kapásból az első találkozásnál azt érzem, hogy nem bírnék vele hosszútávon együtt lenni...Általában a randi után nem a nők menekülnek előlem, hanem én menekülök előlük.
2018. ápr. 10. 07:18
9/13 A kérdező kommentje:
#7 Ehhez nem feltétlen kell kamuprofilt létrehozni, így is van már épp belőlük. Máshogy is ki lehet ezt deríteni. Nekem az egyik csaj ismerősöm megmutatta ,hogy tinderen meg badoo-n mit írnak neki. Meg a társkeresőkön sok csaj el is szokta panaszolni, hogy mennyi hülye üzenetet kap és kb. mi azoknak a tartalma.
2018. ápr. 10. 07:23
10/13 anonim válasza:
Akkor épp nem volt egy lányismerősöm sem felregisztrálva, a 3. fél által elejtett félmondatok pedig nem túl részletesek, se nem objektívek, azt sem látod hogy ki írta kiről. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!