Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azért nem találok párt, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nem találok párt, mert komoly kapcsolatot keresek?

Figyelt kérdés
26 éves férfi vagyok, igazából jól nézek ki, jól élek, megvan mindenem, elégedett vagyok magammal, nincsenek önértékelési problémáim, csak úgy élek bele a világba. Viszont komoly kapcsolatot keresek, de valahogy mindig sikerül olyan lányokat kifognom, akikkel valahogy még sincs meg az összhang, ilyenkor meg nem erőltetem tovább a dolgot. Egyik haverom szerint azért nem találok, mert komolyat keresek, szerinte ez csak úgy spontán jön és kész. Pedig nem görcsölök rá, meg semmi, csak szimplán eleve úgy állok hozzá a dologhoz, hogy inkább komolyat szeretnék, ez ekkora nagy baj? Felszínes kapcsolatra nekem nincs szükségem, ahhoz túlságosan is őszinte és szókimondó vagyok.
2018. ápr. 10. 06:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én regisztráltam nő profilt Tinderre, bármilyen beteges.

Fél óra alatt több match volt, mint nekem rendesen egy hónap alatt. És csúnya, kövér lány volt...

2018. ápr. 10. 08:46
 12/13 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy látszik, hogy rágörcsölsz a komoly kapcsolatra. Az is lehet, hogy nem hozol olyan dolgokat, amiket jó pár nő alapvetőnek tekint komoly kapcsolat esetén. Talán te választasz rosszul. Ennyi infóból elég nehéz rájönni, ráadásul elég sok fiatal lány nem akar komoly kapcsolatot.

#6: Az a beteges, hogy egy csomó itteni felhasználó, aki a személyisége miatt sikertelen társkeresés terén, folyamatosan kamu szövegeket talál ki és húz rá emberekre. Ronda, túlsúlyos csaj ismerőseim is mesélik, hogy mennyi match-ük van tinderen. Nem láttam még olyan csajt, akinek nem lett volna egy csomó hasonló sikeres, kinézettől függetlenül. Persze, egy tényleg instaceleb csajra ment 200 match, de ronda lányokra is simán ment egy nap 50-100.

Egyszerűen unalmas, hogy akármikor feljön az ember és folyamatosan olyan szöveget lát, amiket a való életben nem tapasztal. És itt minden kérdés tele van ilyen válaszokkal. Aztán azt tartják betegnek, aki leteszteli ezeknek a kamu szövegeknek az igazságtartalmát...

2018. ápr. 10. 10:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ez rendben van így. Én sosem randizom csak úgy ismeretlenekkel pont ezért. Én azért hosszútávra keresek magam mellé valakit és annak, hogy csak úgy el legyünk a világba pár hétig annak nem látom értelmét. Pont emiatt is nekem az összes eddigi párkapcsolatom úgy alakult ki, hogy előtte baráti szempontból ismerkedtünk aztán mikor mindketten éreztük, hogy többet is el tudnánk képzelni akkor összejöttünk. Én nem szeretem azt, ha valakinél azon kell aggódnom, hogy azt mondom férjhez szeretnék menni és akkor juj elijesztem. Nyilván nem érzem azt, hogy két hét után már jöhet is a házasság ebben nagyon alaposan és megfontoltan döntök és kell hozzá idő, hogy ezt el tudjam dönteni, de szerintem fontos tisztában lenni azzal, hogy mik a másik tervei az élettel. Szerintem ésszerűen csinálod a dolgot, ugyanis ebből is az látszik, hogy te társra vágysz és nem párkapcsolatra és van különbség közötte. Ha alapvetően jól érzed magad, tudod élvezni az életet minek ugornál bele egy olyan kapcsolatba aminél az elején is kétségeid vannak, csak azért hogy legyen valakid?
2018. ápr. 10. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!