Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy nem helyes és helyes kategória a nőknél, tehát nem igaz hogy minden nőnek más a szép?
Figyelt kérdés
Itt vagyok én soha egy nő nem mondta rám hogy helyes vagyok, de vannak olyan férfiak, akik után az összes nő azt mondja, hogy uhh de helyes...2019. dec. 16. 14:16
21/26 anonim válasza:
És a farmer színe sem jó. Túl sötét. Ez a szerelés egy fekete hajú férfin mutatna jól, de rajta is csak "a tanyasi gazda életében egyszer megpróbál a maga módján kiöltözni" összhatást keltene.
22/26 anonim válasza:
Aha, most elképzeltem a szituációt, mikor meséled a barátnőidnek, hogy a full helyes és jó testű 10-es srácot lekoptattad, mert nem tetszett a pulóvere.
Azért ne nézzük már egymást hülyének.
23/26 anonim válasza:
Nem szokásom a magánéletemet másokkal kitárgyalni.
24/26 anonim válasza:
Ja, és nem osztályozok senkit semmilyen lineáris skálán, tök dehumanizáló. Amúgy meg hiába magyaráznám a szempontjaimat, úgysem lennél képben, mert a jelek szerint nem látsz ki a fejedből, és kizárólag merev kategóriákban tudsz gondolkodni.
25/26 anonim válasza:
Egyébként képzeld, ha valaki számomra elfogadhatatlanul rossz ízléssel öltözködik, tőlem lehet akármilyen modell adottságú genetikai csoda, engem nem vonzana, mert én nem csak egy jól használható, dekoratív húsdarabot látnék benne, hanem egy másik embert, akitől világok választanak el, így sosem tudnánk szót érteni egymással. Akkor meg minek pazaroljuk egymás idejét.
26/26 anonim válasza:
Ugyanis bármennyire meglepő, az, ahogyan valaki öltözködik, több kötetnyi információt árul el az illető énképéről, önismeretéről, a saját testéhez való viszonyáról, arról, hogy hogyan viszonyul a társadalomhoz, úgy a szűkebb, minta tágabb környezetéhez. És akkor a mimikáról, testbeszédről, hanghordozásról, beszédtempóról (és még sorolhatnám a szempontokat) egy szót sem ejtettünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!