Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan hogy nem helyes és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan hogy nem helyes és helyes kategória a nőknél, tehát nem igaz hogy minden nőnek más a szép?

Figyelt kérdés
Itt vagyok én soha egy nő nem mondta rám hogy helyes vagyok, de vannak olyan férfiak, akik után az összes nő azt mondja, hogy uhh de helyes...
2019. dec. 16. 14:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

"Az meg, hogy rendben tartod, ALAP."

Nem csak rendben tartom, de pont olyanra vágom, ami szerintem hozzám illő. Már legalább 8 éve magamnak vágom a hajam, így jobban levágom, mint egy fodrász. Nem csak letolom egy mérettel, hanem legalább 4-5 hosszúsági fokozatot használok, megcsinálom normálisan az átmeneteket, sőt, még a végén kicsit átvágom ritkítóollóval, hogy olyan legyen, mintha fodrász csinálta volna. Legalább 1 órán keresztül szoktam vágni, hogy mindenhol tökéletes legyen. De persze sose sikerült tökéletesre megcsinálni, viszont még így is kevesebbet hibázok, mint egy fodrász.

Amikor meg elmegyek itthonról, előtte átmosom vízzel, és hajszárítóval beszárítom, hogy ne legyen kócos, hanem úgy álljon, ahogy szerintem jól áll. Minden másnap megmosom. Nem sima 200 forintos samponnal, hanem egy drágább, teafa olajos samponnal, amiért külön bemegyek a drogériába, nem csak megveszem az első sampon, ami szembe jön velem az egyik szupermarketben. Ennél többet szerintem nem lehet ezzel a rövid hajjal foglalkozni, ami nekem van.

2019. dec. 16. 15:27
 12/26 anonim ***** válasza:

"Szerintem meg nem."

Lényegtelen, hogy annak tartod e vagy sem. Számomra az, és nekem ez a stílusom.

2019. dec. 16. 15:27
 13/26 anonim ***** válasza:
53%
Rendben, de akkor ne legyél meglepve, ha lesznek nők, akik ugyanezen a véleményen vannak, mint én, és esetleg többek között emiatt sem leszel náluk befutó, mert az lesz a véleményük, hogy nincs stílusod.
2019. dec. 16. 15:36
 14/26 anonim ***** válasza:

Egyrészt nem akarok megfelelni senkinek, másrészt egyáltalán nem gondolkodom azon, hogy mások mit gondolhatnak rólam. Az se probléma számomra, ha senkinek nem tetszek. Én így érzem jól magam, ezért így öltözködök.

2019. dec. 16. 15:50
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
#14: akkor elárulnád, egyáltalán minek írtad a #4-es hozzászólásodat? Mi volt a célja? Valamiféle önigazolás?
2019. dec. 16. 15:57
 16/26 anonim ***** válasza:
47%

76%-os csak kötekedni jött ide.

Érdekes a legtöbb srác farmer-póló-sportcipő kombóban jár, és a lányoknak semmi baja velük, simán van csinos barátnőjük.

2019. dec. 16. 18:02
 17/26 anonim ***** válasza:
47%
Itt az számít hogy ki van a ruhában, nem maga a ruha.
2019. dec. 16. 18:17
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
#17-es, már csak azért is tévedsz, mert a belinkelt farmeres-pulcsis képen a modell maga nagyon is jól néz ki, a haja, az arca, arcbőre és az alakja is nagyon szép, az összhatás a ruha miatt mégis lehangoló. Ez NEM ELEGÁNS, EZ CASUAL, amelynél a fő szempont nem a kinézet, hanem a kényelem, minden mást jó hátra küldve a fontossági sorrendben.
2019. dec. 16. 18:21
 19/26 anonim ***** válasza:
Ja, és azt még külön tegyük hozzá, hogy a hófehér a természetes szőkéknek ABSZOLÚT NEM ÁLL JÓL. Vagy vajfehér (Tavasz típusoknak, aranyszőke haj) vagy törtfehér (Nyár típusoknak, hamvasszőke vagy világosszőke haj) való nekik.
2019. dec. 16. 18:26
 20/26 anonim ***** válasza:
Bocsánat, vajfehér helyett természetesen krémfehéret akartam írni.
2019. dec. 16. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!