Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a helyes? Ez a szerető kategória lenne?
Az a helyzet,hogy megismerkedtem egy férfival,akiről kiderült,hogy felesége és gyereke van.nem ő mondta el nekem,véletlen tudtam meg,azzal együtt,hogy nem élnek jól,nem boldogok már.betudhatom annak,hogy azért nem mondta el,mert mondjuk már tervben van,hogy külön utakon járnak majd,vagy ilye hazug már az elején?
azóta is beszélünk,de nem úgy mint régen. ha így belemegyek akármibe is,olyan lesz,mintha szerető lennék?
nem vagyunk már gyerekek,mindketten elmúltunk már jócskán 20.nem tudom mit tegyek.
"nem élnek jól,nem boldogok már"
Ne legyél már ilyen naiv! Hihetetlen, hogy ez a szerető felszedő duma már vagy 100 éves és még mindig működik!
Szexet akar és közben a családjával élni. Ha neked elég ez, akkor vágj bele, de vedd tudomásul, hogy SOHA nem fogja miattad elhagyni a gyerekét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!