Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerető megfeledkezik a szülinapomról. Ennek a kapcsolatnak vége?
Akit zavar, hogy háromszög viszonyról van szó, ne jöjjön okoskodni.
De ha valakivel azért vagy együtt, mert szereted, jó vele, nem pedig kényszerből vagy kínlódásból, és mégis nagyon elfelejti a szülinapdat, az szerintetek is azt jelenti, hogy kihűlt a kapcsolat, őt már nem érdekled úgy, mint az elején???
Erre gondolok. Szerintetek?
Sok mindentől függ. Szoktatok együtt tartani az ilyen ünnepeket? Ő szokta?
Mert vannak olyan emberek, akik tartják még a saját szülinapjukat sem, és másokat sem igazán köszöntenek. Nem hiszem, hogy csak ennyitől kihűltnek kellene nyilvánítani egy kapcsolatot, ha amúgy minden rendben, ez szerintem nem olyan nagy baj.
Hali!
Tudom nem szorosan ,de ide tartozik amit mondok ,ha zavar bocsánat.
Én anyák napjára ugy tettem mintha teljesen megfeledkeztem volna róla.Már emlegette anyám húgomnak ,hogy ez elfelejtette ,de már 1 hónapja képszültem rá. Másnap amikor felkelt tele volt minden orgonával. A konyhéban reggeli és kávé várta majd együtt töltöttük a napot.
Ezzel csak annyit akarok mondani ,hogy ne mondj még le róla mert még nincs vége a napnak.
Amennyiben régen elmúlt a szülinapod akkor sajnos jól érzed a dolgot. Váljatok el egymástól vita nélkül hiszen csak eltávolodtatok semmi rossz nem történt.
Boldog születésnapot kívánok ,ha ma van a szülinapod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!