Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is úgy gondolja, hogy a házasság intézménye fölösleges, ami csak papírmunkával, és huzavonával jár, ha vége van?
Voltam házas, elváltam. Most azt kellene írnom, hogy teljesen igazad van. De! Ha így gondolod, akkor számodra tényleg az és ne házasod addig, míg így gondolod.
Lassan egy éve szeretném megkérni egy lány kezét. Nem tervezem, hogy vége lesz.
"egy fölösleges f@szság, ami csak papírmunkával, és huzavonával jár, ha vége van"
Hát igen, a mai világ nagy értékei és gondjai. Sajnálom, hogy ebben a korban élek.
Az én látásmódomban:vannak olyan rendkívüli reklámot kapott,szuperül "eladott" dolgok az életben amik BIZONYOS köröknek extra bevételt jelentenek.Ugye a házzaság is pénzbe kerül.Szinte minden ünnepnél költeni kell az embrnek "mert sikeressen rá lettek IRÁNYÍTVA az emberek.
Arra kellene rájönni hogy az emberi oldalon túl nem számít semmi,az érzelmek,a gondolatok a másik emberről számítanak csak,nem pedig egy papírfecni vagy nem egy pirosbetűs ünnep a naptárban amivel szinte már kötelezően kikényszerítenek az embertől pénzt különböző jól megmagyarázott okokból.Sajnos sikeressen.Ezt érzem.
Én kitartok a barátom mellett, házasság ide vagy oda, egyáltalán nem emiatt fogok mellette maradni.
Én már kicsit elavultnak érzem a házasság intézményét, egy hagyomány, amit csak azért tartanak szép dolognak, mert régi - de javítson ki, aki másképp tudja. A nevemet feleslegesnek tartom megváltoztatni, a pénzemet értelmesebb dolgokra is el tudom költeni. Szóval igen, nagyjából azt gondolom, amit te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!