Milyen lesz ez a házasság? Fent lehet így tartani éveken keresztül, vagy elhidegülés lesz a vége?
A férjem külföldre megy dolgozni, a pénz miatt. Előreláthatólag 3 évre, de ez idő alatt mindösszesen évi két alkalommal két-két hétre jöhet haza.
Úgy érzem, ezáltal egyedülálló anyává válok, ugyanis itt a másfél éves fiunk is, nem csak engem hagy itthon. Nem mehetünk vele, meglátogathatjuk, de ennyi.
A fizetés és az egyéb juttatások rendkívül kedvezőek, nyilván nem is menne, ha nem így lenne. Az itthoni fizetésének a 10-szeresét kapja majd, így az anyagi problémáink (amik bőven vannak) megoldódnának. De kérdés, hogy nem keletkeznek-e majd újabb gondok azáltal, hogy tulajdonképpen "elválunk"? Most sajnos a pénz miatt van sok problémánk, így ennek is előbb-utóbb komoly következményei lennének szerintem...
Tudom, hülyeség így sarkosítani, de még az elvált szülők is többet találkoznak egymással évi négy hétnél! Ráadásul a gyerek miatt szenvedek a legjobban... nem fog nagy törést okozni ez az életében? Lehet ezt bírni egyáltalán?
Ha emiatt szétmentek, akkor nem a 3 én különlét miatt lesz, hanem azért, mert gyenge a házasságotok.
Apám 19 évesen elvette anyámat, megszületett a tesóm, majd apám 27 hónapra bevonult katonának. (durván 40 éve volt.) Mégis együtt maradtak.
Hidd el, a férjednek ezerszer rosszabb, mert nemcsak tőled lesz távol, hanem a fiától is, és még keményen dolgoznia is kell.
Szóval szedd össze magad, nem ég a ház, sőt... helyre jöttök anyagilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!