Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mennyire jellemzőe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire jellemzőek manapság a "jobb híján" kapcsolatok?

Figyelt kérdés
Amikor az illető nem feltétlenül boldog a párjával, nem érzi őt az igazinak; de inkább együtt marad vele. Tudja, hogy úgysem kapna jobbat, a magány még rosszabb lenne, nem tudna hol lakni és hasonló okokból.

2019. dec. 16. 11:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én megkockáztatom a 60-65%-ot.

Az emberek nagytöbbsége csendes kétségbeesésében élik le az életüket.

Gondolom most majd jönnek a "Mi aztán veszettül boldogak vagyunk, csak te nem tudod, mi a jó..." kaliberű kommentek.

2019. dec. 16. 18:01
 12/13 A kérdező kommentje:

Akkor ezek szerint vannak rajtam kívül mások is jópáran, akik a "jobb híján" kapcsolatok arányát bőven 50% felé tippelik.

Mondjuk az is megérne egy kérdést, hogy az ilyen kapcsolatban élők közül hányan vannak, akik ezt be is ismerik? Ha nem is másoknak, de legalább maguknak.

Nők részéről például: "Bár Béla nem olyan jóképű, átlagos állása van és még sörhasat is növesztett; de én sem vagyok már 19 éves, ketyeg a biológiai óra és így legalább nem is akarják majd lecsapni a kezemről."

Férfiak részéről például: "Hát lehet, hogy Katin van 20 kiló túlsúly, és követelőző is, viszont én sem vagyok éppen Adonisz. Meg aztán az ő lakásában élünk, nekem nincs pénzem sajátra, a jobb nők meg lakás nélkül úgysem állnának szóba velem."

Köszi az eddigi válaszokat!

2019. dec. 16. 19:10
 13/13 anonim ***** válasza:

Ész megáll, hogy ezt a homályos rózsaszín ömlengést valaki még hasznosnak is gondolja...

2019. dec. 16. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!