Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket zavar, ha egy férfinek nem teljesen fehérek a fogai?
Figyelt kérdés
Hanem például halványan sárgás. Mellette nem dohányzik, nem kávézik, teljesen egészséges szájhigiéniája van.2019. dec. 12. 14:33
2/13 anonim válasza:
Nekem hófehér mind, és szépek, nem lyukasak, rothadók. Nem érzem ennek előnyét.
3/13 anonim válasza:
Ez genetika, nagyon keveseknek hófehérek a fogai.
4/13 anonim válasza:
Sokan nem tudják, de ha valaki fogkőre hajlamos, akkor attól is el tudnak színeződni a fogak. Mint ahogyan a vízkő lerakódik idővel, úgy a nyálban lévő ásványi anyagok is rárakódnak a fogakra. Pár évente el kell menni egy ultrahangos fogkő eltávolításra. Fájdalommentes, csak hangos. Fehérebbek lesznek a fogaid tőle és az ínybetegségeket is elkerülheted.
5/13 anonim válasza:
Én még nem igazán találkoztam olyan hétköznapi emberrel, akinek teljesen hófehérek lettek volna. A hollywoodi mosoly pedig túl mű az én ízlésemnek.
6/13 anonim válasza:
"nagyon keveseknek hófehérek a fogai."
A MÉRTÉK a lényeg, vagyis hogy egy képzeletbeli skálán a fehérhez van közelebb, vagy inkább a sárgához. Ha utóbbi, akkor irány a fogorvos.
7/13 anonim válasza:
Nem zavar. A csont színe nem fehér, ezt fel kéne fogni. Olyan zománca meg nincs mindenkinek, amitől signal reklám feje lesz, legfeljebb csak az egészséges, sárgás fogait tönkrecseszi idétlen fogkezelésekkel, amikre semmi szükség.
8/13 A kérdező kommentje:
Naponta kétszer mosom a fogam, voltam fogkőleszedésen, életemben egyszer törött le a fogam, azt be is tömték, egyébként semmi baj a fogaimmal, a fogorvosok is megdicsérik. Csupán sárgásabb árnyalatú.
2019. dec. 12. 14:59
9/13 anonim válasza:
Nem kell, hogy hófehèr legyen.
Nekem is sárgásabb árnyalatú zavart is rendesen elmentem egy fogkőleszedèsre ès fogorvosi fogfegèrítèsre ès rengeteget javult a színe, mèg mindig nem hófehèr de már bátran mosolyoghatok mert nem is sárgás.
De mivel kávèzom egy idő után kezd visszaszíneződni hiába a mindenfèle fehèrítős fogkrèm. Szóval akinek ilyen problèmái vannak szerintem èvi 1x egy ilyen fehèrítès sokat segíthet. 30ezer ft egy ilyen fehèrítès szerintem èvi 1x ki lehet bírni a szebb mosolytól magabiztosabb is leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!