Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 évesen szűzként és párkapcsolati tapasztalat nélkül már végleg eltűnt minden esélyem?
Megértem az elkeserésedet kérdező, de lehet nem a sima "plebsnek" kéne feltenni a kérdésedet és kifejteni az aggodalmaidat, hanem el kéne menned egy (szexuál)pszichológushoz, vagy valami tanácsadóhoz. Érződik a kommunikációdon, hogy beléd ivódott a magány és a tehetetlenség. Ez nem feltétlen a te hibád! De most felismerted a helyzetet, csak a saját tehetetlenségedet kell legyőznöd, hogy elkezdhess dolgozni a problémáidon.
Legvégső esetben látogass meg egy k-a nénit, ez esetben "minőségi" szolgáltatást keress.
F
Most kijelentem, hogy prostituálthoz soha nem fogok menni. Talán többet érek annál, hogy elmenjek.
A külsőmről nem igazán tudok részletesen beszámolni. 190 cm magas vagyok, szemüveges, kopaszra vágott hajam van, a testalkatom vékony.
Huh kérdező, nem túl szerencsés testalkat, ezek tipikusan a pszichológiai betegségekkel rendelkező férfiak külső ismertetőjelei, akiknek a kisugárzásában van egyfajta taszító jellemző. Amolyan "te jó isten, ez vajon miket csinálhat a négy fal között". (Példa: Chris Harper Merker.)
Szerintem növeszd meg a hajadat, viselj kontaktlencsét, kicsit gyúrj, hordj inget - ez már kapásból egy lépés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!