Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogyan értelmezzem?

Figyelt kérdés

Van egy munkatársam aki tetszik kívül/belül, nagyon jól el szoktunk lenni.

Én is tetszek neki külsőre ráadásul a belső tulajdonságain is tetszenek neki..

Viszont az a baja,hogy munkatársak vagyunk.Miért tart ettől annyira? Nem dolgozunk mindennap együtt,akár azt is meglehet oldani,hogy ne is vagy csak alig dolgozzunk együtt. Ha ennyire jó minden akkor ez hogyan lehet ilyen nagy ok, hogy ne jöjjünk össze?

2019. dec. 8. 22:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha szét mentek, nem akar veled egy légkörbe lenni, nem tudna oda figyelni a munkájára. Ez kb ugyan olyan, hogy osztálytárssal se érdemes összejönni, mert ott is össze lesztek zárva még akár évekig.
2019. dec. 8. 23:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem volt több ilyen párkapcsolatra rálátásom munkahelyen.

Voltak cifra dolgok, persze olyan is, akik azóta 10+ éve együtt vannak, de volt másik pár, akik veszekedtek bent, zengett a ház, mert üvöltöztek egymással, az több volt kint kellemetlen.

2019. dec. 8. 23:22
 3/3 A kérdező kommentje:
De éppen ez a lényeg,hogy meglehet oldani h alig dolgozzunk egymással.. ráadásul se én se ő nem akar örökre itt dolgozni.
2019. dec. 9. 06:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!