Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezt hogy értelmezzem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogy értelmezzem?

Figyelt kérdés

Egy fėrfi akivel viharos kapcsolatom van egy éve, többszöri szakítás-újrakezdés után most sokkal visszafogottabb kapcsolatom, van, ritkábban keressük egymást, de amikor együtt vagyunk minden harmonikus és nyugodt. Amikor megkérdeztem ez most mi a rėszéről, ezt mondta:

Nem vagyunk szerelmesek de több mint barátság, és ez neki jó egyenlőre. Kevesebbet érez mint régebben, és nem az exe vagyok hanem a csaja.

Ez egyenlő azzal hogy ez most egy kiegyensúlyozott boldog szexkapcsolat? :D

Nem őt kèdezem, mert belőle nem lehet többet kihúzni.

2019. júl. 1. 08:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szexre kellesz neki, semmi egyéb. Azért mondta hogy jól érzi magát veled, semmi érzelem. Üríteni jó vagy neki, másba ne remenykedj.
2019. júl. 1. 08:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Jó szexpartnere vagy, de többet nem vár tőled és neked sem nyújt többet. Ha ez most Neked jónak is tűnik, később sajnálni fogod a rá pazarolt idődet.
2019. júl. 1. 08:56
 3/8 anonim ***** válasza:

Több,mint barâtság,de nem szerelmes.És most még kevesebbet érez irántad,mint rég.Felüdítő vallomás.Régen akkor mit érzett,ha most kevesebbet?

Sztem azt jelenti,hogy a csaja vagy,de csak addig amíg nem talál jobbat.Kb.olyan nekem ez,hogy az ég világon nem érez irántad semmit,még csak fontos sem vagy,de a szexre szüksége van.

2019. júl. 1. 09:02
 4/8 A kérdező kommentje:

Azt mondta: azt hiszem kevesebbet érzek mint régebben, de még szeretlek.

Meg hogy nem fog becsajozni.

????

2019. júl. 1. 09:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Vagy most meg van billenve, még ő se tudja mit akar?
2019. júl. 1. 09:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Még így sem hízelgőbb.Kevesebbet érez,mint rég.

Azt ne is várd,hogy majd bevallja hogy ha megtetszik neki valaki nem fog ellenállni.De azt se hogy csajozni fog.

Szexeletek.Barátság ez extrákkal,ahogy mondani szokták.(3)

2019. júl. 1. 09:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Biztos lehetsz benne, hogy melletted fog becsajozni és majd leshetsz. Csak meg akarja addig tartani a szexet. Hány évesek vagytok? Kell ez neked?
2019. júl. 1. 11:12
 8/8 A kérdező kommentje:
Ja, igaza van mindenkinek, ez egy fszfej.
2019. júl. 2. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!