Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy közel 32...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy közel 32 évesen nem sikerült barátnőt találnom?

Figyelt kérdés
Biztos bennem is van hiba. Bátortalan vagyok sokszor, és fogalmam sincs mit hogyan csináljak.
2019. dec. 8. 22:28
1 2 3 4
 11/36 Rockarc ***** válasza:
38%

Kerdezo. Belesuritetted az osszes csajozasi esszenciadat a kerdesbe es ez lett belole. Megis milyen valaszra szamitottal? A 12 eves fiamnak vannak hasonlo kerdesei. Ugye erzekeled a korkulonbseget, hogy hol tartasz? Mit akarsz 32 evesen, amikor a rajtvonalra sem tudsz felallni? Keress valami hobby-t, mert ebben a temakorben mar nem terem sok baber neked.

43F

2019. dec. 9. 01:28
 12/36 anonim ***** válasza:
75%
Valószínűleg külső- belső okai vannak.
2019. dec. 9. 05:10
 13/36 anonim ***** válasza:
84%
Mert bátortalan vagy sokszor, és fogalmad sincs, mit hogyan csinálj. Csak tipp...
2019. dec. 9. 07:37
 14/36 anonim ***** válasza:
0%
Több oka is lehet: alacsony vagy, csúnya az arcod, nincs autód, nincs lakásod, romantikus vagy.
2019. dec. 9. 07:38
 15/36 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem engedd el ezt a dolgot.

Az ember jelleme már tizenéves korára kifejlődik. Van egy alapvető genetikai adottsága mindenkinek, ami már brutális részét meghatározza a férfi nőknél való sorsában. Ehhez még hozzáadódik a gyerekkor. Volt előtted megfelelő férfiminta? Jó családi körülmények között nőttél fel? A gyermeki éveid alkalmasak voltak a férfiasság kialakulásához?

(Nagyon mély és részletes magyarázat lenne szükséges, de ezt most kihagyom, aki akarja, úgyis megérti a lényeget.)

A te esetedben egyértelmű, hogy sem a genetikád sem a személyiséged nem alkalmas arra, hogy vonzó legyél a nők számára.

Tudom, hogy sokan reménykednek, hogy a csajozás olyan, mint valami tanfolyam, hogy egy-két év alatt eljusz a szükséges szintre - de ki kell ábrándítsalak. Egy fiúnak kb. úgy 14 éves korára már eldől, mire számíthat ilyen területen.

Nálad olyan szinten hiányozhatnak az alapvető készségek, amit nem fogsz tudni pótolni. 30 fölött a férfiak (már akik alkalmasak a nők vonzalmának kiváltására) általában túl vannak a megfelelő tapasztalatokon. Élettársi kapcsolatban vannak, vagy házasok, gyereket terveznek stb.

Te pedig komolyan azt hiszed, hogy ha nulláról elindulsz, akkor még behozhatsz pár év alatt egy egész életnyi szükséges készségét?!?

De vigasztaljon, hogy ez nem a te hibád. Nem te döntöttél a genetikádról, sem arról, hogy milyen közegben nősz fel.

Csak hát a természetes szelekcióban te az "alkalmatlan" csoportba kerültél...

2019. dec. 9. 11:57
 16/36 anonim ***** válasza:

Kérdező semmiképpen ne ad fel. Tudod mennyi ember találta meg később a társát?

Nekem egy bácsi mesélte hogy a lánya munkájából adódóan, aki nemzeti parkban dolgozott, csak 40 év felett talált rá a társára.

Az nem szégyen ha introvertált bátortalan vagy és látszólagos blokk miatt nem tudod, hogy és mit csinálj. Van ilyen is. Hidd el nem mindenki olyanra vágyik aki mindig mindenkinek megmondja a tutit. Sőt. És a társkeresés nem x évhez kötött. És igenis a tapasztalatok tanítják az embert lényegtelen hogy 14 évesen vagy 32 évesen. A különbség csupán, hogy 32 évesen érettebben tudod kezelni.

Kérdeztem milyen területen mozogsz szakmailag. Szabad tudni?

2019. dec. 9. 12:32
 17/36 anonim ***** válasza:
43%
Ronda vagy kibírhatatlan a személyiséged. Nem adsz a higiéniára. Otthon döglesz a gép mögött és nem mozdulsz ki sehova.... Honnan tudjuk.
2019. dec. 9. 12:35
 18/36 anonim ***** válasza:
63%
Szinte 1000%-ra mondom, hogy a külső, főleg az arc a hiba nálad és a sorstársaidnál. Ha ok vagy külsőleg, akkor a csaj szed fel legrosszabb esetben, akármilyen mulya vagy. Most az hogy gáz van a külsőddel, az az embernek sajátmagának nem biztos hogy hamar nyilvánvalóvá válik, hiszen te minden nap látod, így megszoktad már a látványt
2019. dec. 9. 16:36
 19/36 anonim ***** válasza:
71%

18-as jót kacagnék, ha a kérdező a válaszoddal ellentétben kinézetre adonisz, csak félénk típus. :D

Honnan tudod? Belenéztél az ő szemeivel a tükörbe?

Bírom az ilyen válaszokat. A szépség amúgy is minden embernek különböző és relatív.

Volt itt olyan lány aki mondta, hogy neki ronda barátja van, de nagyon szereti és imádja, és neki ő a legszebb, mert amúgy belülről nagyon szép.

Szóval erről csak ennyit.

A párkapcsolatot nem a szépség hanem a kémia határozza meg, és nem csak a testi kémia, minden embernek különböző típus a vonzó, és mindenkinek különböző jelentése van a szikra szónak.

2019. dec. 9. 17:03
 20/36 anonim ***** válasza:
18-as vagyok,az előzőnek. 32-éves koráig egy nő sem akarta felcsípni a félénk adoniszt? Ne nevettess már légyszi. Még engem is lesmároltak szórakozóhelyen egész vállalható külsejű lányok, pedig nem vagyok adonisz:) egyszerűen ha van egy megjelnésed, akkor biztos lesz rámenősebb lány, aki meg akarja szerezni magának. Pláne ennyi idő alatt. Egy sem? Soha? Plusz a család is mondogatja, hogy milyn jó képű meg sármos.
2019. dec. 9. 17:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!