Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szub fiú vagyok, akkor nehéz lesz barátnőt találnom?
Figyelt kérdés
2019. aug. 21. 22:53
2/6 A kérdező kommentje:
Van ott valami domina csaj?
2019. aug. 21. 22:56
3/6 anonim válasza:
nekem meg mazo csaj kéne azt se olyan könnyű találni
4/6 anonim válasza:
Piszok nehéz lesz, ezt nekem elhiheted.
A dominák nagy része fizetős, nagyon kevés az a nő aki önszántából csinálja ezt (sajnos).
A statisztikák sem a mi oldalunkon állnak:
Ráadásul attól még, hogy a csaj szexben domináns korántsem biztos, hogy a mindennapi életben is az. Sok domina a valóságban már korántsem annyira domináns és elvárja, hogy a pasi kezdeményezzen.
5/6 anonim válasza:
Még egy fontos dolog!
Az, hogy valaki domináns vagy szubmisszív annak nincs köze ahhoz, hogy szadista vagy mazochista-e.
Lehet valaki domináns mazochista vagy szubmisszív szadista is.
A BDSM-ről nagyon sokat tudok. Magas szinten vágom a témát. Szóval lehet tőlem kérdezni nyugodtan, ha valami nem világos.
6/6 A kérdező kommentje:
Hát most nem lesz csajom,nem olyan nagy dolog egyedül maradni.
2019. aug. 21. 23:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!