Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők mért nézitek le azokat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők mért nézitek le azokat a férfiakat, akik tiszteletben tartják a nemi egyenjogúságot, és?

Figyelt kérdés
Ennek megfelelően hagyják, hogy ti is kezdeményezzetek kapcsolatot és ismerkedést, fizessetek randin, továbbá elismerik, hogy erős nők vagytok, ezért nem ugranak azonnal átvenni tőletek mondjuk egy 1 kilós csomagot azzal hogy "majd én viszem drágám" hanem hagyják hogy bizonyíttsátok erős női mivoltotokat.

2019. dec. 8. 09:17
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
65%

1. Az egyenjogúság nem egyenlőség, hanem esély arra, hogy mindenki azt csináljon, amit szeretne, amíg az etikailag, jogilag nem aggályos. Teljesen oké az, ha egy férfi vagy egy nő úgy dönt, hogy ő nem akar htb lenni, nem akar párkapcsolatot kezdeményezni.

2. Az nem lenézés, ha egy férfivel nem akarok összejönni. Én pl. nőként nem szívesen kezdeményezek, max. olyan térben, ahol ez vmilyen szinten a norma (pl. a Bumble társkeresőn abban az időszakban, ahol a nőnek kellett először írni), mert úgy gondolom, hogy egy ismerkedési státuszban egy nőnek több veszítenivalója van, ezért jó néven veszem, ha legalább ezt magára vállalja egy férfi. De nem várom el egy adott férfitól, hogy kezdeményezzen, és ha nem kezdeményez, én meg akartam volna vele kapcsolatot, az az én saram. Viszont pl. az nem zavar, ha nem veszi ki a kezemből a 4l-es mosogatószert, amikor megyek vele fel a lépcsőn.

dec. 31. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!