Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tartja tiszteletben a magánéletem?
Sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ti mit csinálnátok akkor, ha a párotok nem tartja tiszteletben a magánéleteteket???
Jelen esetben én napi szinten 19:00-22:00-ig számítógépen dolgozom, amiből minimális bevétel van, emellett játszom is természetesen, amiből szintén pénz jön. Tehát ez igy összességében naponta 3-4 órát vesz igénybe, de nagyjából úgy időzítem ezt az időt, amikor ő már alszik.
Ilyenkor mindig sirva fakad, vita van, és engem nagyon zavar, hogy nem tudom vele megértetni, hogy van hobbim, és nekem is kell egy kis szabad tér. 5 éve vagyunk együtt, fél éve költöztünk össze.
Ötlet?
26F 21N
Köszönöm a választ. :)
Beszéltünk már erről sokat.. De az a baj hogy ő unatkozó típus, nem tudja lekötni magát. Mindig velem akar lenni, egy szabad órát nem bir egyedül.
Gondolom ő meg dolgozik, és az egyetlen közössé tehető idősávban meg mást csinálsz.
Miből áll ez a kapcsolat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!