Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen negatívak a budapesti lányok?
Egyszerűen, mindegyik csajnak megtetszem, szemezünk, aztán mikor megszólítpm, egyszerűen egy olyan
negatív érzést kapok vissza, és a mondanivalója is olyan flegmás, (közben normális), hogy
semmi pozitív visszajelzés. Egyszerűen megy tovább, mintha így valami olyat mondtam volna,
hogy hagyjon békén, és elmegy szó nélkül. Ez miért van? Pedig azt sugalta, hogy tetszem neki,
még a szemén is ezt láttam, úgy nézett!
No meg még, illettünk is volna egymáshoz, igaz, nem csajozási szándékkal szólítottam meg, hamen egy nagyon jó sztorival, amire sokkal jobb választ kellett volna adnia...
Szoval megis csajozasi szandekkal szolitottad meg.
Egy lânyból ne altalanosits több százezerre.
Hajra:)
A rád nézés nem azt jelenti, hogy akar tőled valamit. Biztos te bámulod őket, és ilyenkor reflex szerűen néz vissza az ember, hogy még mindig engem néz?
Miért kéne vad idegeneknek pozitív jelzést adni feléd?
Azt meg aztán honnan veszed, hogy összeilletek?
Nagyon jó sztori, ja, persze. Még azt is előírod, hogy milyen választ adjanak rá?
Csak beképzeled magadnak az egészet.
Amúgy meg, mert valaki netán tetszik és megnézem, nem jelenti azt, hogy meg is akarom ismerni.
"Egyszerűen, mindegyik csajnak megtetszem,"
Ilyen nincs, legfeljebb ezt szeretnéd hinni.
"szemezünk, aztán mikor megszólítpm, egyszerűen egy olyan negatív érzést kapok vissza, és a mondanivalója is olyan flegmás, (közben normális), hogy semmi pozitív visszajelzés."
Mert nem érdekled. Rád nézett, és ennyi.
"Egyszerűen megy tovább, mintha így valami olyat mondtam volna, hogy hagyjon békén, és elmegy szó nélkül. Ez miért van? Pedig azt sugalta, hogy tetszem neki, még a szemén is ezt láttam, úgy nézett!"
Utóbbit csak beképzeled. Nem szeretne tőled semmit, csak azt, hogy nyugodtan lehessen.
"No meg még, illettünk is volna egymáshoz,"
Dehogy illetek ti össze. Semmit nem tudsz róla, nem tudod, hogy milyen ember. A külseje az tetszett meg.
"igaz, nem csajozási szándékkal szólítottam meg, hamen egy nagyon jó sztorival, amire sokkal jobb választ kellett volna adnia..."
Szóval az volt a szándékod, hogy teljesen idegen lánynak elmesélj egy történetet? Honnan veszed, hogy érdekelné? Ha olyan fantasztikus történet, add ki könyvben, de másokat ne fárassz már a sztorijaiddal, amiket nem is kértek. És nem, nem tudhatod, hogy szerinte jó történet-e, és a reakcióját se befolyásolhatod.
A kérdező a tökéletes példa, hogyha egyedül utazok, akkor miért olvasok állandóan.
22/L, Budapest
" De ettol meg lehet nem akarnak semmit. Csak jokepunek tartanak."
Én alkalmasint megnézem az embereket korra és nemre való tekintet nélkül. Miért? Valami érdekeset látok rajta, hasonlít valakire, szépnek találom, rondának találom, stb. Semmit nem jelent ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!