Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért jó néhány lánynak az ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó néhány lánynak az ha hülyít egy fiút?

Figyelt kérdés
Nemrég megismertem egy lányt, eleinte rendes volt, olyan volt mintha akarna valamit. De mindig csak én érdeklődtem felőle ő nem, vagy csak alig. Én szeretnék vele többször találkozni, de nem ír vissza így nem tudunk megbeszélni semmit. Én megszerettem őt, és szerintem ő is engem valamennyire. De úgy érzem hogy csak hülyít, nem akar velem komoly kapcsolatot, de néha meg úgy viselkedik mintha akarna valamit, szóval nem tudom.
2019. dec. 4. 22:08
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
Ha neked tobb lehetoseged lenne melyiket valasztanad? Sztem ugyanezt csinalnad, mindenkivel fenntartanad a kapcsolatot addig amig el tudod donteni hogy melyik az aki jobb mint a tobbi
2019. dec. 4. 22:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

"...szóval nem tudom."

Dehogynem tudod, az ember érzi amikor nem akarják, csak úgy hébe-hóba.

Hagyni kell az ilyen kapcsolatokat mert évek is elmehetnek a semmire.

2019. dec. 4. 22:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem keress helyette egy értelmesebbet, aki mindíg úgy viselkedik mintha akarna valamit.
2019. dec. 4. 22:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Mert jót tesz a hiúságának.

"Én szeretnék vele többször találkozni, de nem ír vissza így nem tudunk megbeszélni semmit"

Ha akarna írni, visszaírna. Ő köszöni szépen, meg van nélküled is, te meg csak fuss utána. Létezik olyan, hogy udvarlás, szép dolog az, de ez nem az a kategória

2019. dec. 4. 22:36
 5/8 anonim ***** válasza:
71%
Nem hülyít, csak a "csendes lekoptatás" taktikáját választotta a helyett, hogy megmondaná bocsi nem akarod tőled semmit (= nem akar megbántani ezzel). Keress olyan lányt aki érdemes arra, hogy érzéseid legyenek az irányába = kölcsönös az érzés és ő is akar tőled valamit.
2019. dec. 4. 22:49
 6/8 anonim ***** válasza:

#1 igen, de ezt az állapotot fenntartani 1 hónapnál tovább pofátlanság

#5 teljesen igazad van, de sajnos a rendszer rossz. Én azt szeretem ha a nő direktbe megmondja hányadán állunk, nem problémázok ha nem akar semmit. Viszont a szomorú az hogy a többi férfi rontja el a nőket, mert nem értenek a "nem"-ből, és felháborodnak, hőzöngenek, pedig csak el kéne fogadniuk hogy nem illenek az adott csajhoz.

2019. dec. 5. 06:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Talán merthogy "uralkodhat", kontrollálhat valaki felett.
2019. dec. 5. 07:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Mert ez nekik jó szórakozás. Amúgy jól érzed, tényleg csak hülyít.
2019. dec. 5. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!