Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy "Nagy Ő" létezik vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy "Nagy Ő" létezik vagy több ember is lehet a "Nagy Ő"?

Figyelt kérdés
Elvégre amerre jársz a világban, bárhol megismerkedhetsz valakivel. Ennyi erővel több ezer "Nagy Ő" létezhet a számunkra.. Vagy tényleg mindenkinek csak egy "bizonyos nagy Ő" létezik?

2019. dec. 4. 20:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
88%

"Nektek sosem fordul meg a fejetekben, hogy mi van ha a jelenlegi parotoknal lehetne sokkal jobb is csak nem is tudjátok?"

Nem jövök össze olyan emberrel aki nem tökéletes számomra és akinél úgy érzem, hogy lehetne nála jobb. Ha te így érzel és ezen gondolkozol akkor semmi értelme együtt lenned a pároddal mert nem hozzád való és nincsenek valódi, erős érzelmek.

2019. dec. 4. 21:19
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sok emberrel lehetsz "kompatibilis". De ne úgy képzeld ezt, hogy van 8 milliárd ember, és akkor majd több millió nőből 1 lehet a párod. Őszintén, melyik szomszédodnak van kambodzsai barátnője, vagy akár szlovák? Realisztikusan a korodbeli + - 5 évbe eső szingli, 40km-es körzetedbe eső nők jöhetnek szóba, akivel kölcsönösen vonzónak látjátok egymást és van közös hely ahol összefuthattok (suli, munkahely, útvonal, bármi). Ebből azért annyira nincs sok, szerintem max néhány tucat.
2019. dec. 4. 22:37
 13/15 anonim ***** válasza:
5: én ezt a lehetne jobb dumát nem értettem soha. Nekem elég, hogy megfeleljen a párom egy kapcsolatra alkalmas szinten, tehát egyszerűen csak ne keserítsük meg egymás életét, ne őröljön fel minket a kapcsolat az összeférhetetlenség miatt, hanem egymás társasága felüdülés legyen egy fárasztó nap után és örömmel bújjak hozzá. Nekem ennyi elég kezdésnek, a többit meg tudjuk együtt oldani, mert ez azt feltételezi, hogy hasonlítunk. És ahogy együtt haladunk előre és építkezünk, szerzünk közös élményeket és bizonyítjuk egymásnak újra és újra, hogy együtt jó, addig egymás szemében folyamatosan nő az értékünk és egy olyan szintre jutunk rövid időn belül, amit a legjobb idegen sem fog tudni megugrani, mert nem ő lépett az életünkbe a megfelelő időben, hanem az, akivel megvalósítottuk ezt. Én sosem álltam úgymond lesben egy kapcsolatban, hogy na majd lesz jobb és jön az igazi, ha egyszer a párom mellett érzem magam otthon, őt ismerem és mellette találtam meg a számításaimat. Ez biztosan működne ugyanígy rgy tucat emberrel, nem csak vele, de ahhoz nekik kellett volna elsőnek belépni az életembe, nem neki. Így, hogy nem ez történt, egy jó alaphoz ami később a közös élettel jön emlékként, felülírja ezeknek az embereknek a létezését. És onnantól, hogy a párom eljutott az életemben erre a pontra, másokkal szemben kitörölhetetlen nyomot hagyott és megváltoztatta a korábbi erőviszonyokat. Ezért van egy igazi, az első ember, akivel tényleg működik. Egyébként meg van sok...
2019. dec. 4. 23:03
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

A #11-es teljesen jól írta, ha azon agyalsz, hogy nem lehetne nála is jobb valaki akkor nem a nagy "Ő"-vel vagy együtt. Ha rátalálsz akkor meg sem fog a fejedben fordulni ilyesmi garantálom.

Addig meg hajtsd csak nyugodtan a tökéletest, közben majd szépen elmegy melletted az élet. Ne azt kérdezd hogy a másik mit adhat, hanem azt hogy te mit fogsz beletenni egy kapcsolatba!

2019. dec. 4. 23:33
 15/15 anonim ***** válasza:
" több ember is lehet a "Nagy Ő": igen. Lásd a sok válást.
2019. dec. 5. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!