Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan ember, aki szerint a tinder jó?

Figyelt kérdés

Annyira sok rosszat hallottam róla. Van pár love story is, ami onnan alakul ki, de többnyire szörnyű és mindenki rühelli. Én is. (Más kérdés, hogy használom. Pár havonta letöltöm, hátha nem fogok csalódni).

Van olyan, aki nem?

2019. máj. 6. 07:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Én nem töltöm le mert nem kell nekem 100 lány elég egy aki mellesleg fogalmam sincs hol van
2019. máj. 6. 07:55
 2/11 anonim ***** válasza:
Én eddigi életem során egy időszakban (kb. 2 hónap) nyomkodtam és onnan találtam szingli időszakomban szexpartnert. Nekem erre bejött, de komoly kapcsolatot tuti nem keresnék rajta, pedig sokan erre akarják használni. Az egész egy rossz húspiac. De, amire nekem kellett, area bejött.
2019. máj. 6. 08:11
 3/11 anonim ***** válasza:
10’éve házas vagyok, szóval engem nem érint, nem is tudom, hogy néz ki az app. De több barátnőm is tartós, hosszú kapcsolatra talált, szóval szerintem ha normálisan használod és nem kamuzol, működhet.
2019. máj. 6. 08:11
 4/11 anonim ***** válasza:
Eszembe nem jutna ott kapcsolatot keresni. Akinek mégis és csalódik, az magára vessen.
2019. máj. 6. 10:09
 5/11 anonim ***** válasza:
56% Ez az. A magyarok valamiért komoly társkeresőnek hiszik, ismerőseim is, közben ez inkább egy szex partner kereső..
2019. máj. 6. 10:13
 6/11 anonim ***** válasza:
66%
ugyanaz mint a rosszlanyok, csak itt tovább kell papolni...
2019. máj. 6. 10:54
 7/11 anonim ***** válasza:
A legvonzóbbak közé tartozó embereknek jó, mindenki másnak rossz.
2019. máj. 6. 18:34
 8/11 anonim ***** válasza:
Azoknak se jó, mert alig vannak fent normális emberek komoly szándékkal. Vagy kétségbeesett nyomulós idióták, vagy csak viccből regisztrálnak.
2019. máj. 6. 20:56
 9/11 anonim ***** válasza:

"...mert alig vannak fent normális emberek komoly szándékkal"

Nem tudom tudod-e, de a Tinder nem a hosszú távú kapcsolatokra lett kitalálva.

2019. máj. 6. 21:07
 10/11 anonim ***** válasza:

5 éve használom, hol letöltöm, hol letörlöm. Ha kapcsolatom van, nem használom, ha nincs és szeretnék már valakit, akkor leszedem újra és nyomom ezerrel. Aztán megunom, hogy nem történik rajta semmi és offolom.

Két párkapcsolatom lett belőle. :) Szóval nekem megéri használni, úgy érzem.

24/L

2019. máj. 9. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!