Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire rondák lennéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire rondák lennének a férfiak vagy miért van az, hogy egy Tinder felmérés szerint a nők többsége a férfiak nyolcvan százalékát rondának tartják?

Figyelt kérdés
2019. nov. 30. 20:40
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
70%

"Nők: ha már alkalmi szexre adom a fejem, akkor legyen olyan, akinek már a fényképétől is el tudnék menni, hogy ne összeszorított szemekkel keljen szexelni."

Ez a lényeg. Alkalmira egy nőnek pont hogy a nagyon nagyon jóképű kell. Ezzel én is így vagyok. Tartósra, vagy családot alapítani megfelel az átlagos is, de alkalmira nagyon-nagyon vonzó legyen. (N/22)

2019. dec. 1. 15:04
 22/23 anonim ***** válasza:
73%
Pasiknál meg fordítva van: Nekik állandóra (párnak, feleségnek) a tündérkirálylány kell, a szépséges, bombázó, stb. Egy dugásra meg lényegében akárki megteszi, akin luk van.
2019. dec. 1. 15:09
 23/23 anonim ***** válasza:
33%

Feljövök erre az oldalra és mindig rácsodálkozom, hogy mennyi olyan nő válaszol, aki érezhetően még 10 percet sem beszélt férfiakkal. Vagy beszélt, de teljes mértékben tojt rájuk... És itt ezeket a válaszokat tartják páran hasznosnak. Mert a nőkről írt bárminemű negatív válasz lepontozásra kerül, de a férfiakról írt negatív válaszok felpontozásra. Függetlenül attól, hogy igazak vagy sem...

#17: Vannak férfi haverjaid? Miért nem kéred meg őket, hogy egyszer üljetek le együtt tinderezni? Az ő profiljukkal. És majd nézd meglepetten, hogy nem a "megdugnám, megdugnám, megdugnám" elv fog dominálni. Én leültem már pár haverommal és olyan lányokat húztak be, akikhez hozzá sem nyúlnék. És nem valahogy csak pár sráctól hallottam a megdugnám szöveget.

Amúgy, ha szerinted a srácok így működnek, akkor ugye nem sértődsz meg azon, ha hasonló szinten megkapod, hogy a nők csak a pénzre mennek? Vagy csak egyoldalúan vagy szexista?

2019. dec. 1. 23:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!