Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anonim "felmérés" - mennyire igaz, amit itt a nőkről hangoztatnak egyesek?
Rám nem igaz.
Nem is olyan régen hódolt egy srác, aki jóval tehetősebb volt, mint a párom. Nem akasztottam le, hanem megmondtam neki, hogy kapcsolatban vagyok, szerelemből, szóval hagyjon fel a közeledésével.
Megértette.
Mindegy mit írunk, ugyanezt a kérdést fel fogjátok még tenni naponta kijelentőmódban megfogalmazva ezerszer. Neked is ez a véleményed, csak már nem mered kiírni ahogy szoktad.
De kérdezgesd végig a nőrokonaidat.
ui. mintha egyetlen családapa, vagy férfi sem lépett volna félre vagy hagyná el a terhes, gyerekes feleségét...
Szóval te következtetést vonsz le abból, amit idehányunk névtelenül?
Amúgy hány pasi cserélné le a nőjet, ha jönne egy számára top 10-es bombano?
Közel 3 ébtizede vagyunk együtt, regen hó végén ker3stünk zsebekben aprót, hogy tudjunk kenyeret venni, lakáshitel, rezsi stb mellett.
Mára mar nincsenek anyagi gondjaink,sem hitelünk, es megis sokszor gondolok vissza a régi kicsi lakasunkra, a penztelen időkre, boldogabbak voltunk :) több időnk volt egymasra :) nem minden a penz.
Nem nőként, de... mivel a kérdés lazán kiterjeszthető az összes nemre. Szóval én most mindkettőre értem, nem csak a nőkre.
Sajnos amennyire látom van egy réteg akiket nem lehet így megingatni - de nagyobb az a réteg akiket mégis. Sokszor ez nem is tudatos dolog, szóval elsőre az ilyen hódítót a kapcsolatban élő ember elhajtja. Másodjára is. Harmadjára is. De az nem megy el, "haverok" lesznek, és mivel mindenben jobb az aktuálisnál, jóval több lehetősége-potenciálja van udvarolni pl... És sajnos ilyenkor alakul ki, hogy ez az hódító fél sokkal izgalmasabbnak tűnik, mint az akivel a napi gondokon kell osztozni, szóval nem csak a szépet teszi, hanem számlát kell fizetni, takarítania kell stb.
És ekkor van gond, mert a hódító akkor lép "akcióba", ha épp kisebb nézeteltérés van a pár tagjai közt, ami amúgy még simán áthidalható lenne és tanulnának belőle. De a hódító ezt leszarja, a hormonjai "fontosabbak" neki. És sajnos nagyon kevés az olyan állhatatos nő vagy férfi aki ilyenkor is képes erősnek maradni.
A hiba a hódító fél létezése.
Ez hülyeség, ha egy nő őszintén szeret, akkor teljesen mindegy, hogy a Brad Pitt e jön vagy nem, nem fog váltani. Akikről te kérdezel azok nem nők, csak ribik, de a más kategória.
A sikertelen vagy azok férfiak mondanak ilyet, akiknek savanyú a szőlő, mert nem figyeltek nőjükre és elhagyták őket. Meghát a gyikesek mondanak ilyet, de ők mindenben a rosszat látják :D
Ez így általánosításban sosem igaz. Mi az, hogy a "NŐK"
Az összes nő egyforma? Van aki megkapja a szerelmét. Együtt is maradnak. Nyilván őt nem lehetne megingatni. Aztán valaki sosem kapja meg akibe szerelmes.... Esetleg megalkuszik mert már vágyik gyerekre, fontos számára a szex, esetleg a társat a beszélgető partnert látja a másikba illetve egy idő után úgy érzi a saját szintje alatt választott, ezer féle variáció van. Ők azok akiket meg lehet ingatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!