Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felmérés jelleggel: hol ismerkednek a maggar fiatalok?
a maggar az valami új szleng vagy elírás ?
Egyébként én munkámon keresztül,nem munkában,boltban, buliban, ez ismeri ezt ez ismeri azt.
23/F
Én barhol ismerkedek szinte. Volt úgy, hogy az utcáról ismertem meg egy lányt. Megszólìtottam, kicsit dumáltunk, aztán adott elérhetőséget. Máskor pedig találkoztunk.
De ez én vagyok, meg a hozzám hasonló emberek. Mások nevében nem akarok nyilatkozni.
Nagyjabol akarhol lehet ahol lany van. Ebbe beletartozik az utca is a munkahely is.
Nekem a legutobbi randi lebeszelesem egy elado csajszi volt eppen ma. Kerdeztem valamit valaszolt, a ruhaval kapcsolatban aztan kicsit dumaltunk s elhivtam, miutan megtudtam, hogy szingli, ennyi.
De pl tegnap elott egy csajszival azon kezdtunk el beszelni, hogy valaki nagyon budos a villamoson, igaz azt o kezdemenyezte, igy azert mas, s vele is talalkozok a hetvege fele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!