Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keressek egy gazdag pasit?
Végigkérdezem a csaladtagjaim, hogy keressek part magamnak vagyis milyen szemszogeket nézzek. A legtobb válasz arra utalt ,hogy keressek egy gazdag pasit aki eltart . Szegény családból származok mindent megteszek , hogy ez ne maradjon így. Pl kimentem kulfoldre is dolgozni. Tovabbtanulni nemtudok. A lényeg az , hogy most tenyleg figyelembe kell vennem az anyagiakat? Én nem jonnek ossze egy nalam 15 evvel idosebb hapsival csak azert , hogy legyen hol laknom kb. Inkább nem érdekel mennyi pénze van csak legyunk meg a tobbi meg alakul. De akkor meg vannak olyan buktatok, hogy idiota az is es felcsinal es leshetek. Vagy kesobb ugyan ugy boldogtalanok lennenk akarmilyen helyes is. Vagy tobbet kellene adnom magamra ,allandoan fodraszhoz jarni meg mindig kisminkelnem magam mielott utcara kilépek? Mert akkor ha mar ennyit koltenek magamra akkor mar lehet felfigyelne ram tobb olyan pasi is akit ez erdekel es cserebe nem erdekelne hogy nem dolgozok napi 12 orat csak legyek az ove.
A családomba tobb olyan no is van aki olyan ferjet valasztott akinek van háza vagy sokat keres es igy konyebb neki elmennek nyaralni mozizni tud magara rendesen adni johet a baba.
Vagy nemtudom... lehet nem csak arra kellene hallgatnom , hogy , hogy ver a szivem hanem , hogy a srác kicsit anyagilag is kenyeztessen .
Hát, nézd. Aki szerelemből megy férjhez, az délutánonként mosogat, főz, takarít. Aki érdekből, az meg szoliba, műkörmöshöz, kozmetikushoz jár. :-))
Utóbbi kényelmesebb! Mindazonáltal semmi kényelmes dolog nincs az ember életében, amiért később ne kellene aránytalanul magas árat fizetnie. (És itt nem anyagiakra gondolok.)
"Aki szerelemből megy férjhez, az délutánonként mosogat, főz, takarít. "
Na ne mondd!
Miquelnek nagyon igaza van.
Hiába pontozzatok le.
Hát igen, a csóróság az megöl mindent ez az egy biztos.
És nem azért, mert valaki csóró 18 évesen, hanem mert az aki 30 évesen is az, az olyan is marad, ott az emberrel és a fejében van a baj. Csak egy érdekes példa, tudom nem ezen múlik de sokmindent rá lehet erre húzni :
1. Megfigyeltem, hogy az aki csórónak látszik, az simán megveszi a 0,5-es Colát a benzinkúton 350 Ft-ért és a mekit 2000-ért, szinte minden nap. Na azt számold már össze, ez mennyi egy évben ? Szemben azzal, hogy egy izesitett 1,5L-es ásványviz a boltban 70 Ft. És még millió egy ilyen példát tudnék. És nem ez az egy példa a lényeg, hanem a gondolkodásmód. Az ilyen csóró is marad és sir, hogy nem jut egyről a kettőre.
Én itthon rendesen jól keresek, nem titok. De 4-5 évente megcsináltam eddig, hogy fél-egy évig semmire nem költök, de szó szerint, "zsiroskenyerezek", nem TV-zek, fele annyit állok a zuhany alatt stb stb. és az összes pénzt elrakom. Hadd ne irjam le a számot, mennyit tudok igy félrerakni egy év alatt. Nem beszélve arról, hogy mindig visszafogyok a rendes testsúlyomra is. :-)
Az elsőt ku....va nehéz meg-végigcsinálni, de az eredmény magáért beszél.
Aztán egy másik törvényszerűség is létezik :
A havi kevés pénzt könnyű beosztani, mert tudod, hogy minden napra ennyi jut és kész. Ha "dől a zsé", na azt megfogni, az a kemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!