Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy keressek ilyen nőt?
Én komoly kapcsolatot szeretnék, de vannak olyan szexuális vágyaim, amikre nem lehet ismerkedéskor rákérdezni. Szeretem, ha egy nő szex közben alárendelt szerepben van.
Vannak ilyen célzott "társkeresők", de azt inkább szexpartnerkeresőnek használja mindenki. Én pedig komoly kapcsolatot szeretnék.
Rákérdezni nem lehet eleinte, muszáj eljutni odáig, hogy szex legyen, de egyáltalán nem biztos, hogy valakivel szexuálisan is összeillek.
Alapvetően nem lenne gondom az ismerkedéssel, de ez eléggé hátráltat.
Valakinek van ötlete?
Igen, vannak ilyen statisztikák, hogy a nők közel fele kipróbálná, jóval kevesebb akinek ilyen vágyai vannak.
Viszont ez statisztika. Ettől még két kapcsolatom volt, és egyik páromnak sem jött be. És ez nagyon rossz, mármint hogy tudja, hogy van olyan vágyam, amit nem tud megadni. Persze szerelmes voltam beléjük, emiatt nem szakítok senkivel, de hosszabb távon tönkreteszi a kapcsolatot.
Tudom, hogy sok ilyen nő van, nem ez a gond.
Az a gondom, hogy akinél az elején rá lehet térni erre a témára, az nem komoly kapcsolatot akar általában, aki meg azt akar, az pedig félreérti, ha ilyen irányba terelem a beszélgetést.
Marad az, hogy eljutunk addig, hogy intim téma is legyen, de ilyenkor már kötődés van nálam, nem mondom azt, hogy "bocs ennyi volt, szia", hanem újra összejövök egy nővel, akivel nem illünk össze, mert megkedvelem addigra.
Erre nem tudok megoldást találni.
Tesztelgesd!
Nő vagyok, és szeretem, ha a férfi domináns. Mikor csóknál belemarkolt a hajamba, és hozzányomott a falhoz, egyből tudtam, hogy ő lesz az. Ő is érezte, hogy beindít vele.
Ilyen jelekből ki tudod szűrni, hogy a másik mennyire vevő a játékra.
Ezt a barátnőm is szerette, mégsem volt benne, hogy megbilincseljem :D
Mesélnél nekem erről bővebben privátban?
Mert nekem ilyen férfi kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!