Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Történt már veletek ilyen? Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már veletek ilyen? Ha igen, hogyan tettétek magatokat túl rajta?

Figyelt kérdés

Hetek óta beszélgetsz valakivel az interneten, mindig kedves veled, nagyon jól elvagytok, jól megértitek egymást stb. Majd megbeszéltek egy találkozót. De az azelőtti nap eltűnik, nem ír (te írtál neki, de vagy nem ír vissza vagy nagyon hamar lezárja a beszélgetést).

Hogyan kezeltetek egy ilyen helyzetet?

2019. nov. 29. 19:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem nyugodj le, attól hogy 1 napig nem beszéltetek, még nem a világvége.
2019. nov. 29. 20:27
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem tini, már 30 is van. Facebookon ír, szóval láttam a képeit, meg ő is küldött magáról. Egyszerű képek, nem netesek. Azt úgyis ki tudom deríteni. De az írása se olyan volt, mint egy tininek. Érett de humoros volt, beszéltünk komolyabb témákról is.
2019. nov. 29. 20:30
 13/18 A kérdező kommentje:

"Szerintem nyugodj le, attól hogy 1 napig nem beszéltetek, még nem a világvége."

Nagyon félreérted. Holnapi napra beszéltünk meg találkozót, amiknek a részleteit egyeztetni kéne (kellett volna), például hogy pontosan mikor. Ma ém írtam neki, és gondoltam, hogy ezeket megbeszéljük, de abszolút érdektelen volt. Ha 1 hét múlva lenne a találkozó, még megérteném, hogy még nem akarja eldönteni, na de fél nappal előtte???

2019. nov. 29. 20:32
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz rá, hogy akkor hogyan tervezz holnapra!
2019. nov. 29. 20:38
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én hagynám a francba. Örökre.
2019. nov. 29. 21:04
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan nem könyörögnék neki.
2019. nov. 29. 21:34
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Velem 2x is előfordult ilyen helyzet. Mindkétszer elhívtak találkozni. Egyszer úgy volt, ahogy veled is történt, másodszor meg úgy volt, hogy a megbeszélt találkozó napján nem jelentkezett.

Én ezeket a helyzeteket úgy kezeltem, hogy konkrétan lesz****m. Még abba a másodpercbe túl tettem magamat rajtuk, mikor már nem jelentkeztek. Az ilyen írogatásokat nem szabad komolyan venni, csak abban az esetben veheted komolyan, ha eljuttok a találkozásig és látod rajta, hogy komolyan gondolja veled a szándékait.

2019. nov. 29. 23:19
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem is értem, minek foglalkozol még vele.
2019. nov. 30. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!