Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem vizsgálják saját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vizsgálják saját magukat a nőknél sikertelen férfiak?

Figyelt kérdés
Én sem értettem mi a sikertelenség oka, amíg össze nem hasonlítottam magam néhány nők által kedvelt férfival. Teljesen más vagyok. Én nem nézek ki jól, egyszerűen kövér testalkatú vagyok. Nem szeretek csak úgy beszélgetni senkivel. Emellett nekem nincs túl sok pénzem sem, egy átlagember vagyok. Szerintem ha ezt mindenki végigvezetné önmagára nem lenne annyi bizonytalansága.
2019. nov. 28. 11:50
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Mindenkinek is:

Mindig viccesen szánalmas a fejleszd magad (vagyis legfőképpen vagyonod/státuszod/külsőd) duma, főleg, hogy masszív önigazolásokkal teli. Hiszen egyik se szeret szmbenézni azzal, hogy tulajonképpen nem önmaga(a lelke) kell majd a nőnek.

Ennyi erővel prostikra is költhettek :D

Béla bácsi

2019. nov. 29. 18:44
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Ön igen naiv. Ön szerint van olyan, hogy majd az adott nő évekig eszegeti a szegény férfival minden este a "mirelit gofrit" a félig kihűlt lakásban, mert a fűtésen is spórolni kell?

Ha-ha. És ez nem azért van, mert "pénzre megy", hanem mert aki szegény azt mindenki lenézi és megveti. Lásd még Lázár úr "Akinek nincs semmije az annyit is ér" gondolatmenetét.

2019. nov. 30. 00:30
 23/25 anonim ***** válasza:

21

A személyiséget is fejleszteni kell, amit te kihagytál a felsorolásodból és ezen el is bukik a véleményed. Kihozni magadból a férfiasabb, szórakoztatóbb embert, ami már most is ott van benned mélyen és ami sokkal jobban tetszik a nőknek. Ennek fejlesztésére kommunikációval foglalkozó könyvek is léteznek, a gyakorlatban is fejleszteni kell és persze vannak angol nyelvű, kifejezetten a csajozással foglalkozó könyvek is, amik segítenek.

És ha a személyiséged alakítod férfiasabbá, szórakoztatóbbá, vagyis a nők számára vonzóbbá, akkor magadért (vagyis a személyiségedért) fognak vonzódni hozzád, ahogy te is fogalmaztál.

2019. nov. 30. 06:50
 24/25 anonim ***** válasza:
85%
Am én azt se értem, hogy miért az az alapvetés, hogy a férfiak a hibásak a sikertelenségeikért. Az nem opció, hogy a nőket a 21. század arrogánssá és lekezelővé tette és ez ellen a férfiak nincsenek felfegyverkezve, mert évezredeken keresztül férfiakkal kellett rivalizálniuk, nem nőkkel?
2019. nov. 30. 10:36
 25/25 anonim ***** válasza:
85%
#23 Akkor bukna a véleményem, ha nem lenne sok jó kommunikációs, jó humorú, férfiasság jegyeit (önállóság, egyenesség, tisztesség,bátorság, humor, stb.) magában hordó férfi egyedül, csak mert nem jóképű. Ők lehetnek a szórakoztató pasik a friendzone-ban. Blöee.
2019. nov. 30. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!