Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem vizsgálják saját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vizsgálják saját magukat a nőknél sikertelen férfiak?

Figyelt kérdés
Én sem értettem mi a sikertelenség oka, amíg össze nem hasonlítottam magam néhány nők által kedvelt férfival. Teljesen más vagyok. Én nem nézek ki jól, egyszerűen kövér testalkatú vagyok. Nem szeretek csak úgy beszélgetni senkivel. Emellett nekem nincs túl sok pénzem sem, egy átlagember vagyok. Szerintem ha ezt mindenki végigvezetné önmagára nem lenne annyi bizonytalansága.
2019. nov. 28. 11:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%

Látom nem értetted, hogy ez a "menő hobbi" egy gúnyos, megvető kifejezés a részemről, az ilyen "nagyon menő emberek" által felkapott hobbikra értem, mint fényképészet vagy szörfözés.

Az pedig igen, így van, hogy saját magamnak jók a hobbijaim, kár, hogy ezzel megintcsak a saját elszigetelődésemet növelem, ami nem jó érzés már.

2019. nov. 28. 12:41
 12/25 anonim ***** válasza:
0%

"mert a gondolkodása csóró."

...és ez legalább ugyanolyan megváltoztathatatlan dolog, mint a zárkózottság vagy a faji előítéletek, amiket maximum leplezni lehet?

2019. nov. 28. 12:42
 13/25 anonim ***** válasza:
50%

"aki érdekelt azokban a dolgokban, ami nekik otthonos terep"

:D Numizmatikát érdekesnek tartó nők száma kb. 0. Persze nekem ettől még ez marad az egyetlen hobbim körülbelül, mert ez az egy dolog kapcsol ki úgy igazán.

2019. nov. 28. 12:43
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Edricus: Átjött az írónia, persze.

De neked meg akkor a motiváló része nem jött át, hogy nagyon sok csaj van akit érdekel például az irodalom. Gyenge kifogás, hogy ez is olyan tevékenység amivel egyedül maradtál kis planétánkon. :)

Numizmatika már keményebb dió, de az maximum megmarad exkluzív hobbinak neked. 😊

2019. nov. 28. 12:55
 15/25 anonim ***** válasza:
75%
*Jött-ment
2019. nov. 28. 12:56
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

"és ez legalább ugyanolyan megváltoztathatatlan dolog, mint a zárkózottság vagy a faji előítéletek, amiket maximum leplezni lehet?"

Egyik sem az. Zárkózottság szakember/önfejlesztéssel orvosolható. Faji előítélet, meg kellő érzelmi intelligenciával szintén. Érzelmi intelligenciát meg lehet ugyanúgy fejleszteni.

Itt a gond inkább azzal van, hogy a személy külső tényezőkre fogja ezeket a dolgokat, ahelyett hogy tenne értük/ellene.

Tapasztalatból mondom, btw. :)

2019. nov. 28. 13:05
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik barátnőm párja régiségeket gyűjt a két világháborús időszakból, leginkább katonai jelvényeket. Ők mindketten imádják a történelmet, innen is alakult az ismertségük.

Nekem csak olyan hobbim van, ami a barátomat kevésbé érdekli (pl mindenféle "szemét" papírból füzetek készítése, dolgok újrahasznosítása), engem meg kevésbé érdekelnek a játékok amikkel játszik. Mégis közös egy kártyajáték szeretete, egyezik a humorunk, sok olyan helyre tudunk elmenni, ami mindkettőnket érdekel.

A baj szerintem az, amikor a két fél a szexen kívül semmi közös pontot nem talál. Nem sokáig tart egy ilyen kapcsolat.

2019. nov. 28. 13:15
 18/25 anonim ***** válasza:
71%

Azért, mert attól sem fog megjönni az önbizalmad, ha "megvizsgálod magadat". Csak egyre lejjebb fogsz süllyedni, egyre több hibát fogsz magadban találni, mivel azokat keresed. A nők nem az olyan férfiakat szeretik, akik vizsgálgatják magukat, hanem akinek van önbizalma. Az se baj, ha mellette történetesen egy tulok, csak érezzék azt, hogy tudja, mit csinál. Azt viszont, ha bizonytalan, sose bocsátják meg. Igazából aki nőzni akar, annak nem vizsgálgatnia kell magát, hanem fel kell gyúrnia az egoját. Lehet, hogy jellemhibás lesz, és sokan ki nem állhatják majd, de nője előbb-utóbb lesz. Ehhez persze kissé igénytelennek kell lenni. Aki erre nem hajlandó, mert túl érzékeny, meg minőségi kapcsolatot akar, az a nők felől szenvedhet, amíg az agyára nem megy, és le nem ugrik egy hídról. Egyszerűen nem fognak vonzódni hozzá.

Én ilyen típus vagyok, és nem nézek ki rosszul és a pénzzel sincsenek gondjaim. Nem érdeklem a nőket, mert látják, érzik rajtam, hogy alacsony az önbizalmam. Vizsgálom magam meg dolgozom magamon, de semmit nem számít. Nem fogom meg őket egyszerűen. Ők ezzel tkp. azt üzenik, hogy "a génjeid nem elég jók ahhoz, hogy továbbvigyem őket, úgyhogy menj, ahova akarsz".

2019. nov. 28. 14:15
 19/25 anonim ***** válasza:
83%
Vizsgálom magam és dolgozom a hibákon, egy év alatt lefogytam, letettem a jogsit és most szerzek saját lakást.
2019. nov. 28. 15:42
 20/25 anonim ***** válasza:
83%
Oké, tegyük fel, hogy elkezdesz vizsgálódni, akár szakember segítségét is igénybe véve. Közösen megállapítjátok, hogy milyen tulajdonságaid az okai a párkapcsolati sikertelenségednek. Itt van 2 út: vagy változtatsz ezeken, vagy nem. Ha az elsőt választod, azzal lényegében magadból vesztesz el egy kisebb-nagyobb darabot csak azért, hogy másoknak megfelelj. A nők viszont nem szeretik (és meg is érzik), ha valaki nem önmagáért az aki, tehát ez zsákutca. A másik verzió, hogy ismered az okokat, de nem változtatsz rajtuk, mert te így szereted magad (vagy csak szimpla lustaságból). Eredmény: egy olyan férfi, aki önmagáért olyan amilyen, nem akar megfelelni másoknak, viszont az említett tulajdonságai miatt nem vonzó, tehát szintén zsákutca. Magyarul annyival jutsz előrébb, hogy ismered a sikertelenséged okát, ami viszont független attól, hogy tudsz róla vagy sem.
2019. nov. 28. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!