Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az országban létezik még olyan nő, aki szüleivel élő férfival is összejön, vagy kihaltak?
Figyelt kérdés
2019. nov. 27. 06:16
21/21 anonim válasza:
#19: 24 éves korom óta saját lakásom van amit egyedül, a két kezemmel kerestem meg.
Azért írtam ide azt amit...!
Igen, nagyon keveset aludtam, rengeteget tanultam és dolgoztam, 3 lakáskasszát fizettem egyszerre!
Mind ezt úgy, hogy albérletben laktam (szoba).
Szüleim nem tudtak segíteni, maximum kéthetente egy rúd kolbásszal... :D.
Szóval amit én bele tudok dobni egy kapcsolatba az a lakásom, de ami a lényeg az az építeni akarásom, a céltudatosságom, a munkám, az életem!
Nekem is könnyebb lett volna anyuci és apuci házában lakni, pedig az egész ztetőtér enyém lett volna, akár külön bejárattal.
Nekem nem kellett, nekem a saját magam alakította életem kellett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!