Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél mennyire létezik a kövérség fétis, mint a férfiaknál a BBW?
A férfiakat ebben az XXL méretű fenék és mellek, a széles csípő, és a kerek (kismamás) pocak vonzza. A nőies, kerekded idomok extra kiadásban.
Egy férfin viszont pont taszítóak ugyanezek.
Ezt a puncihajtogatást soha nem értettem. A punci nem csak egy vágás, hanem egy mély lyuk.
Kérdező, általában kevesebb a fétises nő.
Nőként nekem a nagyon mackós, duci férfiak mindig is tetszettek, a vidám természetük, figyelmességük, romantikus stilusuk miatt és amilyenek az ágyban, hát azt nekem egy kockahasú csávó sem tudta überelni. Nekem mindig az erős szenvedélyes akrobatikus dolgok tetszettek az ágyban és az olyan férfiak, akik ezeket ismerik és érdeklődőek. Vékonyabb, alacsonyabb, nagyon magas férfiak legtöbbször furcsák, szájhúzogatósak, kritikusak voltak velem, amit én meguntam.
Duci nőket amúgy leginkább a magas férfiak szeretnek, akiknek sokszor nem kicsi a méretük és optikailag is az előnyösebb részeiket látják a nőknek :), ez igy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!