Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarok gondoskodni másról?
Figyelt kérdés
Mostanában tértem vissza az ismerkedéshez,de az előző 2 kapcsolatomat elnézve is az érzelmileg labilisabb,furcsább es esetlenebb párjaim (ferfiak) voltak.
És ez most is előjött. A normàlis,átlagos önbecsülésű vagy hétköznapian viselkedő (tudjátok,amire azt mondják,hogy magabiztos) ferfiak ideig-óráig érdekelnek,de amint képbe kerül egy gyengébb személyiség,egyből ráfigyelek.
Vígasztalom,dícsérem,nyugtatom.... Nem is értem miért.
(Azért megjegyzem,fiatal vagyok,illetve nem tartom magam elnyomó,domináns nőnek)
Vegyél egy kiskutyát. És válassz egy férfit, ne egy alárendeltet. Egy veled egyenrangú, nem esendő társról is lehet ám gondoskodni. Sőt, legalább vissza is kapod egészségesen
2019. nov. 26. 17:31
2/12 A kérdező kommentje:
Van háziállatom... Illetve ne haragudj,de mint írtam,nem tartom magam elnyomó embernek és a visszajelzések sem ezek.
2019. nov. 26. 17:34
3/12 anonim válasza:
Gondolom anyáskodó jellem vagy ami nem feltétlen rossz, de nem szabad hagynod, hogy ezzel bárki visszaéljen. Szép dolog, ha odafigyelünk a másikra, de nem szabad átesni a ló másik oldalára.
2019. nov. 26. 17:37
4/12 anonim válasza:
Pedig nárcisztikus, elnyomó ember vagy valószínűleg. Mást nem fog vonzani az, ha ügyetlen, gyengécske párja van. Nem gondoskodni akarsz róluk hanem tetszik, hogy te vagy a "jobb" és tudod őket irányítani.
2019. nov. 26. 17:39
5/12 anonim válasza:
Minden kicsit is labilis és gyengebb személyiségű férfi nevében köszönjük a munkádat több ilyen nő kellene. Szeretnék is hasonlót találni csak akik ilyenek azokat általában nem engedik el. F/26
2019. nov. 26. 17:45
6/12 anonim válasza:
Nem kell elnyomónak lenned, mert olyat választasz, aki már eleve alárendelt hozzád képest. Azt pedig nem kell elnyomni, mert "tudja, hol a helye"
2019. nov. 26. 18:00
7/12 anonim válasza:
És ezekhez a labilis, elesett férfiakhoz szexuálisan is vonzódsz vagy csak a "mentsünk meg minden kiskutyát" effektus van jelen?
2019. nov. 26. 18:01
8/12 A kérdező kommentje:
7-es,a szexualitásnak ehhez nincs köze.
Igazából csak jobban figyelek rá,mint másra,így neki "több esélye" van a velem való ismerkedés közben.
2019. nov. 26. 18:08
9/12 anonim válasza:
Nemrég volt egy ugyanilyen kérdés,csak fordítva. Annak a srácnak is leírtam,amit most neked: nárcisztikus, Terézanya-komolexusos vagy, azért keresed az altalad esetlennek nyilvánított embereket, hogy utána a megmentő szerepében tetszeleghess és fontosnak érezhesd magad.
2019. nov. 26. 18:16
10/12 anonim válasza:
Oszinten, mint egy magabiztos ferfi ( legalabbis annak tartom magam ) nekem tetszik hogy vannak ilyen nok. Szerintem biztos talalsz olyant akit tudsz patyolgatni :) hajrá!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!