Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akarok egy olyan faszit...

Akarok egy olyan faszit akinek lehet gyereket szulni és gondoskodni roluk és értlemesen élni vele?

Figyelt kérdés
Ki tud ilyet. hol találom :D
2010. jan. 10. 12:30
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Hát nem tudom, elég nehéz párt találnia az embernek, és bárhol megtalálhatod. Manapság sokan írják, hogy társkeresőn keresztül ismerkedtek meg. A nővérem egy hírdetést adott fel majdnem 5 éve...az eredmény, egy boldog család. Én a cseten ismerkedtem meg több, mint 5 éve a párommal. Most várjuk az első babánkat (9 és fél hetes vagyok), a legrendesebb ember a párom, akivel valaha is találkoztam. De a lényeg egy: Ha találkozol valakivel, az első pillanattól kezdve azt mutasd neki, ami vagy, mert nálunk ez volt a kulcs. Tudom, hogy közhely, de ez a legigazabb. Sok sikert a keresgélésben, járj mindig nyitott szemmel.
2010. jan. 10. 12:36
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
Értelmes és értékes tevékenységet folytató közösségekben: énekkarban, turistaegyesületben stb.
2010. jan. 10. 12:54
 3/6 anonim ***** válasza:
75%
ezt nem inkább egy társkeresőbe kellett volna kiírnod??
2010. jan. 10. 14:03
 4/6 anonim ***** válasza:
74%
Mi is a chaten ismerkedtünk meg és 2 éve imádjuk egymást.Jöhet a gyerek is:)
2010. jan. 10. 14:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia

Én a love.hu találtam meg a férjem vagy is ő talált meg engem. Egy a lényeg tud kiszűrni a luzereket mert ott is van mint máshol. Sok sikert.

2010. jan. 10. 16:07
 6/6 anonim ***** válasza:
76%
Hát szerintem a stílusod miatt nem találsz... Másban nem vagy sikeres hogy ezt akarod? Aki normális életet él, dolgozik, néha kipiheni magát más helyeken, az talál magának hasonló normális párt.
2010. jan. 10. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!