Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én szeretnék magamnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én szeretnék magamnak egy nàlam idődebb nőt, akiknek már vannak életcéljai, ellentétben a mai fiatalokkal?

Figyelt kérdés
2019. nov. 24. 19:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak te. Viszont 80%-otok nem tudja megszerezni, a maradék 19 % meg megtartani pár hétnél tovább.
2019. nov. 24. 19:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. De meg is értem. Én is céltalan fiatal vagyok.
2019. nov. 24. 19:35
 3/10 anonim ***** válasza:
23%
Csak te.
2019. nov. 24. 19:38
 4/10 anonim ***** válasza:
29%
Már minden célomat megvalósítottam, öregem. Hasonlóan a többi korombeli nőhöz. Ez a korosztály se neked való szerintem.
2019. nov. 24. 20:01
 5/10 anonim ***** válasza:
48%
Mi az, hogy életcél? Ez fogós kérdés. 30 feletti férfiként én sem igazán tudom. Megvannak a társadalmi sablonok.. Meló-ház-házasság-gyerek-kocsi... De tegyük fel 35 évesen nyersz a lottón. Ott lesz rögtön az álmaid otthona/kocsija/akármije, népszerűség, nő, minden.... Akkor mit csinálsz a hátralévő kb 30-35 évben? Na ez a dilemma. Lehet persze utazgatni, de ez is olyan sablonos cél és nem mindenki szeret én pl utálok. Szóval az élet végső céljáról nekem sincs fogalmam sem, pedig sokat agyaltam már.
2019. nov. 24. 20:10
 6/10 anonim ***** válasza:
31%
Hát én sokkal céltalanabbnak látom a 30-40es korosztályt (amibe egyébként én is tartozom) és onnan felfelé. Rengeteg fiatalt ismerek aki már most tízszer annyit ért el és tízszer annyi munkát fektet a jövőjébe. Én is többet gürcöltem meg hajtottam huszonévesen mint az akkori idősebb korosztály. Nekem ez a legyen egy házam meg 2 gyerekem szánalmas célok, ettől senki életének nem lesz értelme vagy célja.
2019. nov. 24. 20:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező igaz amiket irsz. Én is régota idösebb éretebb nők tetszenek,nálam fiatalabakba ne mtalálom meg,nem tudják megadni 25/F
2019. nov. 24. 20:24
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
37 vagyok, és hasonló gondolkodású. (F)
2019. nov. 24. 20:31
 9/10 anonim ***** válasza:
És mik a céljaid az idősebb nővel?
2019. nov. 24. 22:27
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

" Már minden célomat megvalósítottam, öregem. Hasonlóan a többi korombeli nőhöz."

70 évesnek tetszik lenni vagy ezentúl céltalanul élni?

2019. nov. 25. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!