Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öszintén és komolyan kérdezem, van olyan nő aki nem fekszik össze bárkivel? Aki kibir 2-3 hónapnál többet is szerető vagy alakalmi kapcsolat nélkül?
Tehát végső soron az a bajod, hogy lefeküdt fűvel-fával, és csak téged nézett bokornak.
Megértettük, lapozzunk.
Szerintem se értheted. Van az a pont, amikor az ember rájön, hogy hiába vágyik érzelemre, ő már azt nem fogja megkapni senkitől. És akkor jön az, hogy beéri azzal is, ha ő már csak átmenetre kell. Lehet, hogy már nem is tud hinni abban, hogy ő kellhet bárkinek komolyra. Főleg, hogy valószínű fiatalabb vagy. Sok oka lehet annak, hogy veled nem akar lefeküdni. Vagy azért, mert annyira nem is jössz be neki, vagy csak az újabb csalódástól akarja óvni magát. Ezt megítélni kevés az információ.
Én egy időben fűnek-fának ruha nélküli képeket küldözgettem magamról. Biztos nálad ez a ribi kategória. Pedig életemben 3 férfivel feküdtem le. Viszont megcsaltam a páromat. Tehát ribi vagyok. Mondjuk el tudnám magyarázni, hogy mennyire nem egyszerű és fekete-fehér az élet, de te még túl fiatal vagy ahhoz, hogy megértsd az idősebbek értékrendjét.
#25 teljesen jogos. Csak akkor ne hisztizzenek, hogy komoly kapcsolatot akarnak,megbecsülést ês hűséget.
Mert ha elmondja hogy semmit nem akar csak laza jó időtöltést, akkor az tiszta, és az ember úgy all hozzá.
Szerintem van.
En pl.34 eve ismerem a ferjem,o volt az elso.
Nem is volt mas,valahogy nem ereztem kesztetest massal lefekudni
Valoszinu,ha egyedul maradnek,se okozna gondot,ha nincs szex,pedig meg nem vagyok olyan oreg,51.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!