Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Öszintén és komolyan kérdezem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Öszintén és komolyan kérdezem, van olyan nő aki nem fekszik össze bárkivel? Aki kibir 2-3 hónapnál többet is szerető vagy alakalmi kapcsolat nélkül?

Figyelt kérdés
És mit várnak valójában a nők amikor közlik, hogy öszinte megbizható, szerető társat keresnek, mert azt az elöző alkalmi partnereitől nem kapta meg. ( konkrét példa 50+ nő, akinek 3 pasija volt ebbe az évben , de csak kihasználták, de most igazi társat akar...mert nem jó neki ez. A partnerek, egy kamionos, egy nős fiatal, és egy vén pin@vadász) Vagy én vagyok a hülye hogy nem dugom oda, ahová mindenki más? És undoritónak tartom az ilyen nőket.

2019. nov. 23. 16:44
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
#18 de ez a nő épp hogy azon siránkozott hogy nincs benne érzelem és hogy semmi másra nem használták. Hogy érzelmet szeretne, közös programot stb. Na most ha valaki ezt a kettő dolgot együtt adja elő, ( alkalmi csak szex - érzelem és szeretet ) akkor ott valami szerintem nem kerek. Miután megirtam hogy én kicsit tartósabb és komolyabb ismeretséget szerettem volna kialakitani vele, de ha igy gondolkodik akkor nehezen fog menni, azt mondta ezt nem érthetem és hagyjuk. Ja és a legszebb hogy miután elmondta hogy mennyire rosszul érinti az ilyen alkalmi dolog érzelmi része, közölte hogy ne gondoljam hogy lefekszik velem....
2019. nov. 24. 00:10
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Tehát végső soron az a bajod, hogy lefeküdt fűvel-fával, és csak téged nézett bokornak.

Megértettük, lapozzunk.

2019. nov. 24. 00:55
 23/28 anonim ***** válasza:
92%
Ugyan már kérdező, honnan tudja a nő hogy nem hazudod le a csillagokat is az égről. Azért mond valamit aztán visszakozik gondolom, mert azt se tudja kinek mondja. Szépeket előadni bárki tud, a te szavad se készpénz. Mindenesetre hagyjad a nőt, mert csak elvenni tudnál tőle. Mi a baj abban ha ő nem tudott éveket várni mert olyan típus, és most ott lettél volna te akivel nem is kell, mert tartósan ott vagy neki? De ehelyett nézzél le mindenkit, legyél egyedül és panaszkodj róla a gyakorin, az jobb biztos.
2019. nov. 24. 00:59
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se értheted. Van az a pont, amikor az ember rájön, hogy hiába vágyik érzelemre, ő már azt nem fogja megkapni senkitől. És akkor jön az, hogy beéri azzal is, ha ő már csak átmenetre kell. Lehet, hogy már nem is tud hinni abban, hogy ő kellhet bárkinek komolyra. Főleg, hogy valószínű fiatalabb vagy. Sok oka lehet annak, hogy veled nem akar lefeküdni. Vagy azért, mert annyira nem is jössz be neki, vagy csak az újabb csalódástól akarja óvni magát. Ezt megítélni kevés az információ.

Én egy időben fűnek-fának ruha nélküli képeket küldözgettem magamról. Biztos nálad ez a ribi kategória. Pedig életemben 3 férfivel feküdtem le. Viszont megcsaltam a páromat. Tehát ribi vagyok. Mondjuk el tudnám magyarázni, hogy mennyire nem egyszerű és fekete-fehér az élet, de te még túl fiatal vagy ahhoz, hogy megértsd az idősebbek értékrendjét.

2019. nov. 24. 21:18
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Te kibírsz 2-3 hónapnál többet szex nélkül, ha amúgy lenne arra esélyed, h lefeküdj vkivel??
2019. nov. 24. 21:22
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
2-3 hónap?? Két kapcsolat közt évekig voltam szex nélkül...
2019. nov. 25. 23:24
 27/28 A kérdező kommentje:

#25 teljesen jogos. Csak akkor ne hisztizzenek, hogy komoly kapcsolatot akarnak,megbecsülést ês hűséget.

Mert ha elmondja hogy semmit nem akar csak laza jó időtöltést, akkor az tiszta, és az ember úgy all hozzá.

2019. nov. 26. 11:54
 28/28 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem van.

En pl.34 eve ismerem a ferjem,o volt az elso.

Nem is volt mas,valahogy nem ereztem kesztetest massal lefekudni

Valoszinu,ha egyedul maradnek,se okozna gondot,ha nincs szex,pedig meg nem vagyok olyan oreg,51.

2019. nov. 26. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!