Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öszintén és komolyan kérdezem, van olyan nő aki nem
fekszik össze bárkivel? Aki kibir 2-3 hónapnál többet
is szerető vagy alakalmi kapcsolat nélkül?
Figyelt kérdés
És mit várnak valójában a nők amikor közlik, hogy öszinte megbizható, szerető társat keresnek, mert azt az elöző alkalmi partnereitől nem kapta meg. ( konkrét példa 50+ nő, akinek 3 pasija volt ebbe az évben , de csak kihasználták, de most igazi társat akar...mert nem jó neki ez. A partnerek, egy kamionos, egy nős fiatal, és egy vén pin@vadász) Vagy én vagyok a hülye hogy nem dugom oda, ahová mindenki más? És undoritónak tartom az ilyen nőket.
A pasik még egy apacaeletüröl is azt allapitjàk meg hogy pasizos r.banc, felesleges olyannal kezdeni akinek ez a fobiaja. nekem meg ez a tapasztalatom.
2019. nov. 23. 17:17
12/28 anonim válasza:
Sok oka van. Szerintem a szex egyáltalán nem olyan lazán veendő dolog, mint ahogy azt elhitte ez a társadalom. Ha az érzelmi részét nem nézzük is, gyerek lehet belőle. Én pl. nem igazán élvezem a szexet gumiban. Így viszont nem merek kalandozni. Soha nem vetetném el a gyerekemet. Akkor inkább nem szexelek vagy nagyon meggondolom, nagyon a falat kell kaparnom ahhoz, hogy beadjam a derekam. Van már gyerekem egyébként, imádom.
2019. nov. 23. 17:19
13/28 anonim válasza:
#10 Én az 5,7 vagyok. Leírtam, hogy miért. Párkapcsolatban szeretnék szexelni, nem különválasztva azt, csak azért mert kivanom. Olyan férfival, akivel kölcsönös a bizalom, szeretet, értekrend, vonzalom stb.
2019. nov. 23. 17:29
14/28 anonim válasza:
Ebben reménykedem én is. Annyi a lotyó sajnos, mint égen a csillag. 😐
Üdv. Egy tapasztalt férfi.
(Tapasztalt nem a kapcsolatok mennyiségétől lesz valaki, hanem azoknak minőségétől, de psszt...)
2019. nov. 23. 17:37
15/28 A kérdező kommentje:
#9 nem 3 kapcsolata volt, hanem 3 pasival feküdt le. Csak ennyi történt, ennyit akartak a férfiak és ő ebbe belement. Ez kizárólag ebbe az évbe történt.
Nem irtam és nem is gondoltam hogy legyen érintetlen és velem feküdjön le , ahogy a kérdésembe irtam is.
Neked jobb lett hogy válaszoltál a kérdésemre?
Esetleg a napi 1000 másik kérdés kiirójának jobb lett?
2019. nov. 23. 17:39
16/28 anonim válasza:
Nekem van párom már régóta, de mikor több mint egy évig nem volt, akkor az tartott vissza, hogy akik ajánlkoztak erre arra azokat nem tudtam komolyan venni. Abszolút nem volt kedvem olyannal szexelni akivel nem illünk össze, és a szemük se áll jól.
2019. nov. 23. 17:42
17/28 anonim válasza:
Vannak nők akik nem fekszenek le akárkivel. Ezt tapasztalom egy ideje, viszont nem értem őket miért ennyire válogatósak. Dolgozom, nem vagyok ronda, csupa jót tudnék most hirtelen írni magamról.
2019. nov. 23. 17:56
18/28 anonim válasza:
15-ös és akkor mi van. Egy 50+-os nő ha jó pasival akar szexelni, akkor tisztában van vele, hogy egy alkalom lesz. Nincs már ideje rá, hogy további 20 éven át várja a herceget fehér lovon. Tehát vagy szexel alkalmi kapcsolatban, ami nem biztos, hogy az ő akaratából tart majd rövid ideig vagy nem szexel egyáltalán.
Mikor szexeljen, ha nem ebben az utolsó 10 évben, amikor még megkívánja őt bármilyen férfi? Gyerek már nem fog neki becsúszni, jól teszi, ha kiélvezi az életet. Én is ezt fogom tenni ennyi idősen.
2019. nov. 23. 18:31
19/28 anonim válasza:
Én 42 vagyok és már vagy 3 éve nem szexeltem. De válogatós is vagyok meg nem vagyok most vékony. Mondjuk vékonyan is válogattam, 25 éves koromig nem volt pasim. Szóval sokan vagyunk ilyenek, na.
2019. nov. 23. 19:52
20/28 anonim válasza:
Egy éve nem szexeltem,nem adom oda magam akárkinek, pont ezek a nők nincsenek megbecsülve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!