Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves hölgyek aki fent van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves hölgyek aki fent van társkeresőn. Mégis milyen űzenet az amire vártok ami “lenyűgöz “? Amire esetleg válaszoltok is?

Figyelt kérdés
2019. nov. 22. 22:32
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon végletekben gondolkodsz. Egyrészről senki nem mondta, hogy egyformák lennétek, de a választási szempontjaitok viszont mondhatók egységesnek (ahogy a férfiaknál is így van). Teljesen mindegy, hogy neked mondjuk a magas, barna hajú, kék szemű sportos férfiak tetszenek, a barátnődnek meg a középmagas, vékony szőke hajúak. A netes társkeresőn te is a kinézet alapján döntesz, és ő is. Ha ezen a szűrőn nem megy át az illető, akkor a további tulajdonságai már nem is érdekelnek.

Egyébként azt továbbra is tartom, hogy átlagos fiatal nőként ha csak jóval idősebb férfiak illetve csak dugni akarók találnak meg, akkor valami baj van a profiloddal és/vagy a kommunikációddal. A társkeresős férfiak döntő többsége egyáltalán nem fog ribizlinek nézni ha te írsz rájuk, sőt örülni fognak neki. Az egyébként társkeresésben sikeres férfiaknál nem jó taktika ez, de ők meg nem is a társkereső oldalakon lógnak.:)

2019. nov. 23. 23:14
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
Tehát az én profilommal, kommunikációmmal szerinted gond van. És a tieddel? Biztos minden rendben, azért írsz ide ilyeneket.
2019. nov. 23. 23:24
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
Most hiába döntöd el idegen férfiak helyében, hogy örülnek, ha rájuk írnak a nők, attól még nem lesz így. Persze, ha egy szép nő ír, akkor örül, ja... Semmivel se vagytok különbek a nőknél, hiába képzelitek. Erre próbálok rávilágítani.
2019. nov. 23. 23:26
 34/39 anonim ***** válasza:

31: Ajánlom, hogy nézz fel a horror randik facebook csoportba, ott megláthatod, hogy mennyire "ritka" az, amit a 32-es mond a vén f@$zokról, meg az idiótákról, akiket nem érdekel más, csak a szex. Még maguk, a csoport férfi tagjai is meg szoktak lepődni, hogy miket kapunk.

Ellenben -annak ellenére- hogy még külön kértük is az ottani hímnemű csoporttagokat, egynek sem sikerült felmutatnia a nőkről olyan képernyőfotót, ami alátámasztaná azt, hogy a nők goldiggerek, árulják magukat, csak nyaralni szeretnének a pasik pénzén v lovagolni a farkán.

2019. nov. 24. 02:59
 35/39 anonim ***** válasza:
100%

#32: Igen, szerintem azzal van a baj. Én már rég nem vagyok fent társkeresőn, de nálam is ez lehetett a probléma. Egyrészt rólam nehéz ha nem is előnyös, de legalább életszerű képet csinálni, mivel nem vagyok fotogén. Másrészt a társkereső oldalakon mindig azt éreztem, hogy ott van rajtam a nyomás illetve a megfelelési kényszer. Egyszerűen nem nekem való. Sokkal könnyebben tudok ismerkedni pl. fórumokon vagy akár élőben is.

Egy átlagos férfi nem veszi zokon, ha egy átlagos nő ráír.:) Persze a stílus sem mindegy, ha túl rámenős, akkor eleve felejtős. A másik dolog meg az, hogy nem minden nő jön be minden férfinak. Ez viszont számotokra is pozitív, mivel jól látszik, hogy nem igaz az a teória, hogy "a férfiaknak mindegy, csak nő legyen" az illető. Ja és nem állítottam, hogy különbek lennénk a nőknél, csak azt, hogy nem vagyunk rosszabbak sem.

#34: Elhiszem, én is láttam ilyen üzeneteket. Ez viszont nem bizonyítja azt, hogy mindenki ilyen, illetve azt sem, hogy nincsenek "normális" férfiak a társkeresőkön. Az aranyásókról pedig hiába vársz képernyőfotót, nem direktben írják meg az igényeket. Akik igen, ők meg nem klasszikus társkeresőn hirdetik magukat.:)

2019. nov. 24. 13:08
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
Tehát pár mosolygós fotó miatt írnak rám apámkorabeliek? :D
2019. nov. 24. 13:11
 37/39 A kérdező kommentje:
36 meg lehet hogy csinos is vagy.
2019. nov. 24. 13:39
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
#36: Gondolom azzal nem árulok el újat, hogy egy mosolygós fiatal nő mindenkinek tetszik?:) Nem csak a korabelieknek, hanem az idősebbeknek is. Ők meg úgy vannak vele, hogy nincs vesztenivalójuk, bepróbálkoznak.
2019. nov. 24. 15:26
 39/39 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de a korombelieknek nem tetszettem ezek szerint. De ezt személyesen is tapasztalom, hogy ennek az idősebb korosztálynak jövök be. Gondolom, mert nekik nem kell szép meg extra nő, csak az a lényeg, hogy fiatal legyen. Ami viszont engem nem vigasztal t.
2019. nov. 24. 16:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!