Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves hölgyek aki fent van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves hölgyek aki fent van társkeresőn. Mégis milyen űzenet az amire vártok ami “lenyűgöz “? Amire esetleg válaszoltok is?

Figyelt kérdés
2019. nov. 22. 22:32
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
Azért az kicsit vicces és helyzetet jól be is mutatja, hogy pl. a 4-es válaszoló egyik kitétele, hogy tudjon az illető helyesen írni, de ő maga egyetlen hibátlan mondatot nem tudott összehozni. Pedig nem írt sokat. Ennek ellenére a többiek 77%-ra értékelték a válaszát. Tehát semmi gond azzal, ha egy nő olyat vár el, amit ő maga nem tud adni?
2019. nov. 23. 18:14
 22/39 anonim ***** válasza:
76%
67%os. Nektek meg nem kéne tagadni, hogy a szép nőknek írtok első körben. Igen, annak a szros kis 20%nak,mivel ahogy írod is, szerinted a 80% átlagos.
2019. nov. 23. 18:47
 23/39 anonim ***** válasza:
72%

#22: Férfitól még soha nem hallottam vagy olvastam azt, hogy ne számítana a kiszemelt nő kinézete. Teljesen természetes, hogy olyanra ír rá mindenki, aki szimpatikus neki. Mivel ismeretlen emberről van szó, ezért leginkább a külső az, ami döntő. Ezzel semmi baj nincs, ahogy azzal sem, ha ugyanilyen okból a nők is a kinézet alapján szelektálnak első körben. Csak akkor azt kellene leírni, hogy "fiúk, először is tegyetek fel előnyös képeket magatokról, ügyeljetek a külcsínre, mert leginkább ez alapján döntjük el, hogy visszaírunk vagy sem". A többi már csak ezután jön és kevésbé fontos.

A 80%-ot szerintem félreérted. A férfiak a nőkkel ellentétben az átlagos jelzőt nem negatív értelemben használják. Sőt legtöbben a külsőre átlagos nőket keressük. Tehát nem igaz az, hogy csak a felső 10 százalékra írunk rá.

2019. nov. 23. 20:32
 24/39 anonim ***** válasza:
Elég jól tudom, kikre írtok rá, nyugi. Voltam fent társkeresőn, úgyhogy ismerem a dörgést. :) Amúgy most mit szeretnél hallani? Én pl. igen, azt mondanám, rakj fel előnyös képet magadról. De ha más nő nem így gondolja, akkor az úgyse fogja ezt írni neked, hiába rugózol rajta.
2019. nov. 23. 22:00
 25/39 anonim ***** válasza:
51%

Én is voltam fenn, és nem csak a topmodellekre írtam rá, és lehetőleg ne te döntsd el, hogy én kikre írtam rá, kikre nem.

2019. nov. 23. 22:20
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
De te megmondhatod, a nők mit gondoljanak, mi... Amúgy ki beszél itt topmodellekrol? Van fent tíz közönséges kinézetű meg kb tíz szép, aztán nekik vergődik a többségetek.
2019. nov. 23. 22:27
 27/39 anonim ***** válasza:
Amúgy nyilván nem látjuk, kikre írtál rá, de mivel elég gyakran látni itt a neved a sikertelen csajozós kommentjeid felett, így azért lehet némi elképzelése az embernek.
2019. nov. 23. 22:30
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

Ezek szerint mindegyikünket ismersz? Nem semmi.:) Ha voltál fent, akkor tudhatod, hogy hogy nem csak a címlaplányok kapnak levelet. Ha egy "átlagos" nő 2 hét alatt egyet sem kap, akkor egyszerűen rossz a profilja. Nem előnyösek a képek, nincs kitöltve a bemutatkozás, vagy csak semmitmondó "okosságok" vannak benne.

Egyébként az igazat szeretném hallani, hogy végre a nők többsége ne olyan választ adjon az ilyen kérdésekre, ami talán PC és jó vele azonosulni, de nem igaz. Ezzel nem csak a férfiakkal szúrnak ki, de magukkal is.

Olyan ez, mint amikor bemegy a cukrászdába a barátnőkkel, szívesen enne egy krémest, de mivel a többiek azt mondják hogy az hizlal meg egészségtelen, ő is valami cukormentes íztelen sütit kér, csak hogy ne lógjon ki a sorból. Sőt, legközelebb más barátnőknek ő mutatja meg, hogy az mennyire jó. Aztán idővel eljutunk odáig, hogy titokban legtöbben a krémesre (vagy valamilyen hasonló sütire) vágynak, de nem merik bevallani, mert mit szólnának hozzá a többiek?

2019. nov. 23. 22:38
 29/39 anonim ***** válasza:
Te figyi, mi nők, ez az ellenséges faj, nem vagyunk ám egységesek. Ezen még nem gondolkoztál?
2019. nov. 23. 22:46
 30/39 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy de tudod, mire kap egy átlagos nő levelet :D ja, kap párat 50-es, 60-as apukáktol, aztán ő 30 sincs, meg párat, amikben leirjak, hogy dgni jó lenne. Ha ez nem tetszik, és ő ír rá férfiakra, akkor megkapja, hogy ez már milyen nőietlen dolog, ilyet csak ribik csinálnak.

És akkor ebből szűrjön ki az emberlánya egy normálisat.

A másik nő, a szép, meg mondjuk kap annyi levelet, hogy el se olvassa, le se szrja őket, csak a legjobb férfiakét. Őt nyugodtan a legszebb stílusodban is elhívhatod randira (mert azért őt már jó lenne nyilvánosan mutogatni, szóval jár neki a randira hívás), de elárulom, nem fog veled menni, ha nem nézel ki rohadt jól.

Ezzel elégedett vagy?

2019. nov. 23. 22:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!