Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves hölgyek aki fent van társkeresőn. Mégis milyen űzenet az amire vártok ami “lenyűgöz “? Amire esetleg válaszoltok is?
#22: Férfitól még soha nem hallottam vagy olvastam azt, hogy ne számítana a kiszemelt nő kinézete. Teljesen természetes, hogy olyanra ír rá mindenki, aki szimpatikus neki. Mivel ismeretlen emberről van szó, ezért leginkább a külső az, ami döntő. Ezzel semmi baj nincs, ahogy azzal sem, ha ugyanilyen okból a nők is a kinézet alapján szelektálnak első körben. Csak akkor azt kellene leírni, hogy "fiúk, először is tegyetek fel előnyös képeket magatokról, ügyeljetek a külcsínre, mert leginkább ez alapján döntjük el, hogy visszaírunk vagy sem". A többi már csak ezután jön és kevésbé fontos.
A 80%-ot szerintem félreérted. A férfiak a nőkkel ellentétben az átlagos jelzőt nem negatív értelemben használják. Sőt legtöbben a külsőre átlagos nőket keressük. Tehát nem igaz az, hogy csak a felső 10 százalékra írunk rá.
Én is voltam fenn, és nem csak a topmodellekre írtam rá, és lehetőleg ne te döntsd el, hogy én kikre írtam rá, kikre nem.
Ezek szerint mindegyikünket ismersz? Nem semmi.:) Ha voltál fent, akkor tudhatod, hogy hogy nem csak a címlaplányok kapnak levelet. Ha egy "átlagos" nő 2 hét alatt egyet sem kap, akkor egyszerűen rossz a profilja. Nem előnyösek a képek, nincs kitöltve a bemutatkozás, vagy csak semmitmondó "okosságok" vannak benne.
Egyébként az igazat szeretném hallani, hogy végre a nők többsége ne olyan választ adjon az ilyen kérdésekre, ami talán PC és jó vele azonosulni, de nem igaz. Ezzel nem csak a férfiakkal szúrnak ki, de magukkal is.
Olyan ez, mint amikor bemegy a cukrászdába a barátnőkkel, szívesen enne egy krémest, de mivel a többiek azt mondják hogy az hizlal meg egészségtelen, ő is valami cukormentes íztelen sütit kér, csak hogy ne lógjon ki a sorból. Sőt, legközelebb más barátnőknek ő mutatja meg, hogy az mennyire jó. Aztán idővel eljutunk odáig, hogy titokban legtöbben a krémesre (vagy valamilyen hasonló sütire) vágynak, de nem merik bevallani, mert mit szólnának hozzá a többiek?
Amúgy de tudod, mire kap egy átlagos nő levelet :D ja, kap párat 50-es, 60-as apukáktol, aztán ő 30 sincs, meg párat, amikben leirjak, hogy dgni jó lenne. Ha ez nem tetszik, és ő ír rá férfiakra, akkor megkapja, hogy ez már milyen nőietlen dolog, ilyet csak ribik csinálnak.
És akkor ebből szűrjön ki az emberlánya egy normálisat.
A másik nő, a szép, meg mondjuk kap annyi levelet, hogy el se olvassa, le se szrja őket, csak a legjobb férfiakét. Őt nyugodtan a legszebb stílusodban is elhívhatod randira (mert azért őt már jó lenne nyilvánosan mutogatni, szóval jár neki a randira hívás), de elárulom, nem fog veled menni, ha nem nézel ki rohadt jól.
Ezzel elégedett vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!