Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves hölgyek aki fent van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves hölgyek aki fent van társkeresőn. Mégis milyen űzenet az amire vártok ami “lenyűgöz “? Amire esetleg válaszoltok is?

Figyelt kérdés
2019. nov. 22. 22:32
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
Ha nincs ott semmi, akkor miért írsz neki? Mondjuk nekem ki van töltve, és így sem tudnak írni. "Szia, sexi vagy, viber 0630123456789", vagy "Szia draga nagyón csínos vagyol". A legjobb: "...szimpatikus vagy az adatlapod alapján..." És látom, hogy nem olvasta el, különben nem írt volna. És ha visszakérdezek, hogy mi volt a szimpatikus, akkor nem jön válasz soha többet.
2019. nov. 23. 11:27
 12/39 anonim ***** válasza:
Én sem értem, miért kell írni annak, aki kb semmit sem ad meg magáról. Pontosan ahogy leírtam: izzad egy sort, mert szép a csaj, de hogy belsőre semmi közük egymáshoz és nem is írt ki magáról a csaj, az nem számít. Beszélgetni muszáj, mert áll a cerka.
2019. nov. 23. 11:59
 13/39 anonim ***** válasza:
60%

#5: Így van, ezt alá tudom támasztani én is. Élőben is így ismerkedik szinte mindenki. Az első szűrő a kinézet. Ha ez alapján bejössz a nőnek, akkor leírhatod neki a Süss fel nap szövegét is, akkor is vissza fog írni (mert milyen egyedi, humoros levelet kapott), ha meg nem, akkor akár egy tökéletes stílusú, teljesen testre szabott levélben is kifejtheted, hogy miért neki írtál levelet, arra sem jön válasz.

Ezért is tartom teljesen feleslegesnek, sőt károsnak az első "személyre szóló" üzenetek elvárását női részről. Csak a bonyodalom van belőle, mert ha a férfi energiát és időt fektet bele, akkor ha nincs eredmény, azt csalódásnak éli meg. A nő meg magyarázkodhat olyan miatt, amiről igazából nem is tehet.

2019. nov. 23. 12:12
 14/39 anonim ***** válasza:
27%

Egyetértek. A valóság teljesen ellentétes azzal, amit a nők többsége mond magáról.

Ezt én saját példámon keresztül tapasztaltam meg, több száz eset alapján. Amit most meg is osztok.

Átlagos kinézetű férfi vagyok. Valahányszor beregisztráltam társkeresőkre akkor ha ráírok egy nőre, mindig minden esetben alaposan elolvasom a profiljukat. Több száz nőre írtam rá, kivétel nélkül mindnek elolvastam a profilját, és mindnek épkézláb kulturált mondatokat írtam le, nem írtam semmi alpári perverz szöveget, soha senkinek nem küldtem a farkamról fotót. Sosem sablonszöveget írtam, mindig igyekeztem személyre szabott üzenetet írni, hogy lássák elolvastam a profiljukat.

Ennek ellenére kb 90%-ban semmit nem írnak vissza, nincsen semmi reakció. A maradék 10% pedig legalább annyival megtisztel, hogy elutasít (általában a korom miatt, ami 22). Volt kb annyi nő a több százból, akikkel sikerült néhány levélnél többet váltani, azonban ha személyes találkozóra került a sor, akkor mindig tereltek, majd eltűntek.

Egyszer viszont beregisztráltam egy jóképű pasi fényképével egy társkeresőre. Pár nap alatt több tucat nővel volt matchem. A nők egy részének (kb negyede) nem is kellett írjak, mert ők kezdtek rám írni. Az összes többi nőnek, pedig sosem írtam többet mint egy "szia" vagy "Helló". Ellenben kivétel nélkül mind a több mint ötvenvalahány nő visszaírt nekem és sikerült is napokig hosszan beszélgetni velük (ameddig fel nem fedtem a csíziót).

Tehát a neten TÉNYLEG CSAK A KINÉZET SZÁMÍT!

Mert különben nem tudtam volna megcsinálni a fenti dolgokat. Azaz ha átlagos vagy, hiába csinálod meg mindazt amit a nők ide leírtak, nem fogsz kapni választ. De ha jóképű vagy, akkor a sziamizura is mindig vissza fognak írni és ők fognak kezdeményezni.

2019. nov. 23. 16:30
 15/39 anonim ***** válasza:
100%
Átlagos kinézetű férfiként ha szép nőknek írogatsz, akik bőven válogathatnak, akkor igen, előfordulhat, hogy nem téged választanak a több százbol. Egy jóképű férfi vagy egy szép nő mindig jobban válogathat, de ezzel most nem találtad fel a spanyolviaszt.
2019. nov. 23. 16:48
 16/39 anonim ***** válasza:

Sosem a plázacicákra hajtottam. Szinte mindig átlagos kinézetű nőknél próbálkoztam, csak ritkán a szebbeknél.

2019. nov. 23. 17:36
 17/39 A kérdező kommentje:
Akkor lényeges hogy ki legyen tőltve az adatlap . Csak kérdés hogy melyik társkereső oldal ami megbízható ?
2019. nov. 23. 17:45
 18/39 A kérdező kommentje:
Hogy ti akik itt reagáltok a kérdésre pl hol lehet veletek ismerkedni mert a válaszok alapján ugy látom vagytok akik még a földön jártok.
2019. nov. 23. 17:49
 19/39 anonim ***** válasza:
Én pl. vidéken. És nem írnék vissza az üzenetedre, mert nálam alap a jó helyesírás megléte.
2019. nov. 23. 17:52
 20/39 anonim ***** válasza:
100%

#15: A nők kb. 80 százaléka az átlagos kategóriába tartozik. Egyiknek jobb alakja van, a másiknak szebb arca, a harmadiknak van valami vonzó a tekintetében..., de ettől még összességében átlagosak.

Nincs azzal semmi baj, hogy a nők (is) elsősorban a külső alapján döntenek, csak akkor nem kellene ezt letagadni és a belsőről, egyedi bemutatkozóról, frappáns levelekről beszélni.

2019. nov. 23. 18:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!