Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha nem tetszene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nem tetszenek a korombéli nők?

Figyelt kérdés
42 éves férfi vagyok, 36-nak nézek ki, és 30-nek érzem magam lelkileg, fizikailag. NEM vagyok pedofil, de a fiatal 25-30-as csajok tetszenek. A korombéli nők legtöbbje úgy néz ki, mintha a saját Édesanyám lenne. Nagy tisztelet a kevés kivételnek! Észre sem veszem, de a társkeresőkön úgy tekerem el a 40 körüli nőket, hogy meg sem nézem, mert úgyis öreg hozzám. A fiatal csajoknak meg az apjuk lehetnék majdnem. Nincs kapuzárási pánikom, amíg valaki ezzel jönne. Szóval nem füttyögök a cabrióból, nem járok diszkóba. Tehát nem vagyok perverz, vagy ilyesmi, csak nem kell elvált Bözsike 2 gyerekkel. A fiatalnak én nem kellek, de egyedül sem akarok maradni. Sakk-matt.

2019. nov. 22. 09:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%
Mérlegeljünk, melyik a nehezebb: találni egy átlagos külsejű 25-30 közti, gyerekre (még) nem igazán vágyó, kissé apakomplexusos nőt. Vagy találni egy gyermektelen, a korához képest kifejezetten jó karban levő, fiatalos gondolkodású 40-es nőt.
2019. nov. 22. 10:56
 12/16 anonim ***** válasza:
92%
Sztem éretlen vagy a korodbeli nőkhöz. Agyilag. Csak tudod az apakomplexusos 25 éves nem egy 42 éves testébe zárt 30ast keres. Hanem olyat, aki szellemileg is érettebb nála és még egzisztenciája is van.
2019. nov. 22. 11:10
 13/16 anonim ***** válasza:
82%
Nem kell tenned semmit, max készülj fel az egyedüllétre.
2019. nov. 22. 11:15
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

"40 körüli nőket, hogy meg sem nézem"

Mondjuk ez elég nagy öngól. De egyébként ahogy működik az emberi elme, mindegy is hgy megnézed e őket, mert az érzékelésedet az agyad annyira befolyásolja, hogy amint megtudod egy csinos fiatalnak tűnő nőről, hogy 35 elmúlt, az agyad leblokkolja a szemedet és a neked tetsző látványt.

És kb minden ember így működik, szóval ha neked a 25-ös szám a fixa ideád, akkor nem tehetsz semmit. Max azt hogy újra megszületsz, és köv életedben nem rakod tele az agyadat erre vonatkozó sztereotípiákkal 42 éven keresztül. Így hogy 42 éves vagy, már nem tudod ezeket úgyse újraírni, te már ilyen maradsz.

2019. nov. 22. 12:06
 15/16 anonim ***** válasza:

10

Az miért gond ha valaki 40 fölött a gyereket teszi fontos helyre? Vannak olyan pasik akik szintén rohannának. Egymásra találnak végre, és hopp, gyerek. Totál szerencsén múlik. Volt osztálytársamnak tavaly még semmi nem volt, de akkor megjelent egy sietős férfi, és már babáznak. Ennyi idősen azért már meg tudják állapítani rövid idő alatt is a másikról, hogy aha ez most jó kapcsolat lesz, nem tapasztalatlanok :)

2019. nov. 22. 12:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Egy férfi mindig férfi lesz és illik 10-15 évvel fiataLABB társat választani magának. Punktum
2019. nov. 22. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!