Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most már nagyon tetszenek a korombeli srácok. Ebből lehet probléma?
6 éve együtt vagyok a párommal, ő 10 évvel idősebb. Nagyon imponált nekem ez az elejétől fogva, mert érettebb,tapasztaltabb,van egzisztenciája. Én pedig fiatal lány voltam, teljesen elájultam ettől. Nagyon bele is szerettem,mert természetesen nem csak ezek számítanak. De újabban nagyon kezdenek tetszeni a korombeli srácok. Régebben ezt el se tudtam volna képzelni, nem értettem az olyan lányokat,akik velük egykorú fiúval jöttek össze,mert úgy gondoltam, hogy nincs benne élvezet. Nem csaltam meg a páromat, és nem is áll szándékomban. De lehet problémám ebből? Most már többször beszélgetek vagy flörtölök korombeli fiúkkal. Van olyan is, hogy erre maszturbálok. Nem mennék el messzebbre,de nem is érzem ezt annyira normálisnak. Pedig a legjobban a barátomat szeretem.
24l
Megkurvult.....ez is....b@sszameg.
24-6=18 mit jelent ez? Hogy nem élted még ki magad.
Miután kiélted, visszakerül minden a régibe.
kb3-4év.. Szerintem.
ez már az elején borítékolható volt, ezt a párodnak akkor is tudnia kellett volna, amikor érett férfiként összeállt egy csitrivel.
előbb-utóbb szakítani fogtok, ő talál egy korban hozzá illő, érett nőt, akit elvesz, és gyorsan jön majd a baba is.
te még 6-8 évig "élvezed" a korodbelieket, majd fájó szívvel nézegeted az exed boldog(nak látszó), családos-nyaralós képeit a facebookon.
aztán beijedsz, és összejössz valami idősebb, elvált, többgyerekes, kiégett mukival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!