Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akkora probléma, ha egy fiúnak tetszenek a szép lányok?
Sokan ilyenkor azonnal nekitámadnak az embernek, hogy mégis mit képzel. Mert ő nem elég jó hozzá, mert akkor már a fiú felszínes, stb...
Már ezt sem szabad?
velem anyám csinálja ezt
pontosan nem mondja meg miért genyózik de valami olyasmit pampog hogy akik a tehetségkutató műsorokban kiröhögtetik magukat mert egy kritikus hozzátartozójuk sincs aki felvilágosítja őkat hogy rossz a hangjuk ...hát ő ezen logoka nyomán figyelmeztetni akar hogy nem vagyok elég cool egy olyan lánynak aki viszont tudja magáról hogy ő visztont cool
Jellemzően a többi nő szokott ilyenkor hisztizni. Egyrészt a sértett önérzet okán "miért nem én kellek" (még akkor is ha a pasi történetesen nem az esete,de a bókokat azért elfogadja).
Másrészt meg pont a nők akarták a bazinagy egyenjogúságot. Bizonybizony,azzal az is együtt jár hogy MI is válogathatunk külső alapján. Ja hogy ez nekik nem tetszik? Shit happenz. Nekem meg a gravitáció nem tetszik,de ettől még leesek a fáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!