Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszenek a korombeli fiúk? 15/L
hát mert :D pénzük kell neked :D a kordbelieknek nincs munkájuk és anyuci tartja el őket XD
amúgy honnan tudjuk ?:D nem ismerünk ez olyan kérdés mintha én meg kérdezném hogy szerinted hogy nézek ki :D mondj véleményt de képet nem mutatok XD
3-as! Nekem nem tetszel. :D
Amúgy nem biztos, hogy azért nem tetszenek neked a fiúk, mert egyidősek veled.
oh köszönöm :D a válaszodat :D zohan :d nagy rajongod vagyok :D
khhhh ja vicceltem XD
kérdéses, hogy mennyivel idősebbek, ha 35-40 éves akkor lehet apakomplexus
ha 20-30 akkor inkább arról van szó, hogy a saját korosztályod srácainak nagy része még éretlen, hülye a szerelemhez, kapcsolathoz (bár azért a lányok se ilyenkor választják i az életre szólót...) + nem igazán adnak magukra; csúnyám beszélnek, a figyelemfelkeltésnek bántást hiszik szemben az udvarlással ... a lányok meg inkább a kedves figyelmes fiúkat szeretik...
20-30 asok :$
igen figyelmes/kedves fogott meg nagyon :$
kedves "8"as!
nem véletlenül írtam, hogy "korosztályod srácainak nagy része" igen nagy tiszteletem a kivételeknek! én is ilyen voltam... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!