Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek a fiúknak? Mit rontok el?
21 éves vagyok, szőke vállig érő a hajam, kék a szemem, vékony vagyok, egyetemre járok, nyelvvizsgám van, jogsim, munkahelyem amit szeretek, szeretek cukrászdázni, filmeket nézni, olvasni, , emberekkel foglalkozok minden nap, joggal, emberek között vagyok, kedves és segítőkész vagyok másik szerint,
Miért mennek tönkre 3-4 havonta a párkapcsolataim? Miért nem kellek senkinek?
Azt veszem észre mindenki szakításkor dícsér, minden jó volt stb, de mind hülye indokkal szakít, ha nem a távolság, akkor azért, mert kevés a fizetése, így nem elég ő stb.. és összejön egy gimis lánnyal, vagy olyannal aki tudtommal nem is az esete, vagy aaa nem is tudom..
Hát erre mit mit tudunk mondani? A leírtak alapján tökéletes vagy, de magadat jellemzed.
Nyilván olyat kellene megkérdezni aki veled volt.
"egyetemre járok, nyelvvizsgám van, jogsim, munkahelyem amit szeretek, szeretek cukrászdázni, filmeket nézni, olvasni, , emberekkel foglalkozok minden nap, joggal,"
Nem lehet, hogy keveselték az együtt töltött időt?
Ezt az "önpromó" kifejezést én vezettem be ide? :D
Amúgy ez pedig pontosan ez, esetleg kamukérdés, de előfordulhat, hogy a kérdező olyan, mint az egyik kollégám aki hasonlóan írná le magát, csak annyi marad le, hogy az IQ hányadosa úgy 80 körül van. Erős jóindulattal.
III.Edricus Anxious
Azt se tudom ki vagy, nem is láttalak még itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!