Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép nő vagyok, de úgy gondolom, hogy nem tudom megfogni a férfiak lelkét, butának is érzem magam, ezért félek ismerkedni. Elüldözhetem a férfiakat a távolságtartásommal?
Tudom, hogy a szépség relatív, de elmondhatom, hogy a külsőmmel talán nincs gond, inkább a belső dolgok akadályoznak a társkeresésben. Kisebbségi komplexusom van, butának tartom magam és unalmasnak...félek, hogy a távolságtartásommal "elüldözöm" az udvarlóimat...:( Ridegnek érzem magam, mintha jégből lenne a szívem... :(
27N
"úgy gondolom,": kaptál visszajelzést ilyen téren, vagy ez csak a te T.F.H.-d (azaz Tegyük Fel, Hogy)?
"butának is érzem magam": ez miben nyilvánul meg? Erről kaptál már visszajelzést?
Mitől lehet kisebbségi komplexusod? Mitől kellene neked önmagadat "kisebb rendűnek" érezned? Miért lennél buta? Szerintem te is ugyanúgy egy tanult személy vagy, csak leértékeled önmagadat.
Mi lehet az oka, hogy "ridegnek érzem magamat"? Talán a csalódástól félsz? A visszautasítástól?
Amúgy én is ilyen vagyok részben, csak férfiban, így ismerős a téma, de részen már tudom kezelni.
Bocsáss meg magadnak minden rosszat, eddigi nem jó hozzáállást a dolgokhoz, és kezd új életet.
:)
"A kisebbségi komplexusaiddal minden olyan egészséges lelkű férfit elüldözöl, aki szeretettel és normálisan bánna veled."
Hát marha egészséges lelkű lehet mit ne mondjak ha néhány kisebbségi komplexussal el lehet üldözni és csak a tökéletes embereket szereti...
Önértéleléseddel lehet valami baj, mert írásod alapján egyáltalán nem hiszem, hogy buta lennél.
Van egy hozzád hasonló lány ismerősöm. Úgy érzem, hogy azért nem enged közelebb magához, mert fél. Nem tőlem, hanem a magától, a helyzettől, a kudarctól.
De az a valódi kudarc, ha nem mer lépni.
Viszont a kérdésedben is van egy érdekes részlet. Úgy gondolod, hogy csak szexre kellenél? (Hiszem azt írod, hogy a férfiak lelkét nem tudod megfogni, valamint szépnek tartod magad.)
Nem tudom, mennyire erdekel egy no velemenye, de sem az iraskeped, sem a fogalmazasod alapjan nem tunsz butanak, pedig ebbol azert nagyjabol leszurheto, hidd el.
Valaminek lennie kell (gyerekkorban, parkapcsolat, stb), hogy azt erzed, hogy nem ugrod meg az altalad elvart szintet. En ugy latom, hogy teljesithetetlen elvarasokat varsz el magadtol. Probalj meg oszinte lenni magadhoz es gondold vegig, hogy mi lehet az oka ennek, aztan menj el egy szakemberhez, aki segit ezt feldolgozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!