Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti miről szoktatok beszélni találkozáskor?
Én azt vettem észre, hogy mindig szimpatikus vagyok, aztán találkozás után egyre távolságtartobbak lesznek a nők.
Pedig úgy tűnik jót beszélgetünk, legalábbis válaszolni szoktak.
Pl klímaváltozás mostanába elég érdekes téma. Meg szoktunk beszélni arról mennyi féle betegség létezik. Én amúgy tünetmentes vagyok :)
Szerintem nemsokára háború lesz, erre jobb felkészülni, szeretnék addigra stabil kapcsolatot, hogy legyen miért küzdeni, életben maradni.
Ezeken kívül miről beszéljek még?
Hogy vegyek rá egy nőt, hogy ő is hozzon fel neki érdekes témát?
Nem értelek titeket.
Nem szeretnétek inkább a kérdésre válaszolni?
Mi érdekelhet egy nőt rólam?
Mik a hobbijaim, mit csinàlok a szabadidőmben, kutyàmról-macskáimról ha szereti az állatokat. Filmekről és sorozatokról, van-e valami kedvence. Más kultúrákról amiket érdekesnek találok, ő hova utazna szívesen, esetleg főzésről és különleges ételekről. Például az nagyon vicces szokott lenni amikor kislányosan fúúújoznak a kínai bogaras kajákra. Ha pedig kipróbálná akkor belevaló csajról van szó. :D
Szóval mindenféle random dolgokról, ami ezek közül bejön neki, arról úgyis fog mesélni.
14# Ne akarj olyat mondani ami még nem volt. Ne akarj érdekesnek tűnni. Az legyél, aki vagy.
Nem, nem unalmasak a hétköznapi dolgokról beszélni.
Egyébként meg egy első randin egy séta közben, szinte adja magát a beszélgetés.
Mi a hobbid, mit szeretsz csinálni, filmekről, állatokról, utazásokról, élményekről, érzésekről, ezt úgy értem hogy mi tetszik neked, mi az ami nem.
Mi történt veled, mit láttál, hallottál, tapasztaltál.
És egy kis hülyéskedés is szokott lenni ha szimpik vagyunk egymásnak.
Basszus, a párom után először hallok ilyen férfiról, aki végre normálisnak tűnik, és nem csak faggat & önéletrajzot szaval, hanem úgy hajlandó valamiről beszélgetni.... erre mindenki leszólja. :/
Kérdező, mi a repülésről, repülésbiztonságról beszélgettünk például a legelső találkozásunkkor a párommal. Azóta meg szó szerint bármiről, klímaváltozás és ennek szociális hatásai mostanában kedvelt témánk nekünk is. :D
#18 vagyok
Na, végigolvastam a válaszokat. A kérdező így már kicsit furának tűnik, de a válaszok továbbra is furák nekem..
Mi ez, hogy értelmes témákról majd akkor beszélgessen, ha párkapcsolatban lesz?? :D És addig hogy ismerik meg egymást úgy igazán? Mert persze, lehet tulajdonságokat sorolni meg mesélni, de az ember igazi jelleme úgyis abból körvonalazódik ki, ahogy a világ dolgait látja, amilyen véleményt formál. Ehhez pedig nem magunkról kell mesélgetni, hanem a világ dolgairól beszélgetni.
Érthetetlen számomra, hogy enélkül hogy lehet azt mondani, hogy "ismerek" valakit, mi alapján kezdenék akkor párkapcsolatba vele? :D
1. találkozót ezért nem érdemes egy adott helyre tenni, mert ha valaki izgulósabb és leblokkol, abból nem lesz kellemes beszélgetés. Ezért jobb sétálni, ha izgulsz vagy éppen nem tudsz miről beszélni. Séta közben kicsit feloldódsz, meg random téma is jobban elő tud jönni, nem csak ültök egymással szemben mozdulatlanul és na akkor miről beszéljünk?
De egyébként akivel megvan az összhang (és még csak izgulni sem izgulsz), azzal minden téma jön magától. Kérdezd a munkájáról, szabadidős tevékenységeiről (ha van valami hobbija amit imád, arról úgy is sokat fog beszélni). És nem, ezek nem unalmas dolgok.
Az előző válaszoló hölgynek is reagálva, ez jó téma, de csak akkor, ha a másik fél is partner benne. Gondolom a kérdezőnél elég idegenül hathat és akikkel ő próbált ismerkedni, nem is nagyon akartak háborúkról, betegségről, klímaváltozásról beszélni. Azért 1. találkozón ezek szerintem elég mély témák, nem feltétlenül kellene ilyenekkel indítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!