Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt osztálytárssal találkozáskor miről lehet beszélni?
Sziasztok!
Egyik volt lány osztálytársammal ősszel elvoltunk egyet sétálni (a történet, hogy hogyan az is érdekes, lényeg az, hogy "meghivatta" magát :D) egy erdőben és az volt a gond, hogy nem nagyon volt téma. Ilyen alapabb kérdéseket, hogy pl. milyen a suli megkérdeztem, de úgy különösebb nem jutott eszembe. Most tavasszal arra gondoltam, hogy újra megpróbálkoznék most a meghívással, de az a gond, hogy nem tudom miről lehetne beszélni.
Egyikünk sem túl beszédes, általános utolsó félévébe kezdtük el egymás felé kimutatni "érdeklődésünket" (Előtte 7,5 évig nem is nagyon beszéltünk), de ott még nem nagyon akartam semmit, inkább később. (Most 9-es vagyok)
Szerintetek milyen téma van, amire nem csak "jó"-val és hasonló röviden lehet válaszolni? (+ utána abból lehessen kérdezni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!