Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vigyek a lanynak valamit elso talalkozaskor?
Osszeismerkedtem egy lannyal Facebookon, akit meg sosem lattam szemelyesen, csak rairtam. Viszont tok jol kijovunk egymassal, nagyon tetszik nekem, szerintem en is neki, es holnapra meg is beszeltunk egy talit.
Viszont nagyon izgulok igy, hogy meg sosem talalkoztunk szemelyesen egymassal.
Mindketten 20 evesek vagyunk egyebkent.
Vigyek neki szerintetek valamit, atoleljem mikor talalkozunk vagy ilyesmi?
Bocsi a szerencsetlen kerdesekert, de tenyleg nem tudom mit csinaljak, igy hogy nem talalkoztunk meg.
A jo tanacsok johetnenek ezerrel a ket kerdesemen kivul is.
Ha akarsz akkor 1 szál rózsa.
Az ölelést nem tudom. Puszi mehet.
Akár egy kertből letépett rózsa vagy bármilyen más virág. Vagy csokit is vihetsz.
Ölelés,puszi mehet.
Ez így tényleg fura lehet. Nálam is mindig előbb személyes, és csak utána távkapcsolat.
Szerintem tégy úgy mintha először találkoznál vele abszolút. Távkapcsolatnál nincsenek testjelek, mimika, arcjáték, hanglejtés stb. Egy smileyt bármikor le lehet írni, de az nem ugyanaz mint a belülről felszabaduló érzelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!