Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről lehet beszélni első találkozáskor?
Néhány nap múlva találkozom egy férfivel, akivel eddig csak email-ben kommunikáltunk.(amúgy látásból ismerem, és köszönőviszonyban vagyunk) Én kezdeményeztem, hogy váltsunk néhány szót személyesen is :)
Alig várom már, látni szeretném a reakcióit, és végre megismerni, milyen is valójában.
Csak attól tartok, hogy nem lesz túl beszédes, mivel korábban ezt vettem észre amikor a barátaival "beszélgetett", illetve a levelezésünkből is ez jött le.
milyen témát dobjak fel mindenképp? Ha sokat kérdezősködöm, akkor tolakodásnak fogja venni? (nem túl magánjellegű kérdésekre gondoltam...) Saját bemutatkozásom miből álljon, mi az amit mindenképp említsek meg?
21/L
Kis idő elteltével.
Mehet e még egy kör a számládra?
Szia!
Figyelj, én a következőknek örlnék, vagy így indítanék.
Kezdésnek köszönés, lazán, vidáman, a vidám nőket mindenki szereti. Kösz hogy eljöttél, mi újság, és közös témák, csevegés: nem tudom honnan ismered, munkahely, iskola, akármi, de akkor a közös sík felvethető. De csak csevegés. Ösztönözd erre, de hagyd szabadon és ne vegyél elő személyes téműt az első öt percben legalábbis. Aztán egy kis laza csevegéssel feloldódik a hangulat. Pl. mikor voltál ma benn dolgozni, milyen műszakban, te is halottad-e ezt vagy azt, mit gondolsz erről vagy arról í hírről, stb. Aztán ez alapján bármi, érdeklődések, hobbik, meggyőződések, letapogatható, mit akar.
De az a helyes szerintem, ha ő egy idő után kezdeményezésbe lendül, merthogy ő a férfi. Ha azt tapasztalod, hogy eltelt egy óra vagy több és még mindig csak te nyomulsz rá, ő meg nem túl beszédes, hagyd szőr mentén a dolgot.
Remélem, segítettem!
Sztem minimum vegyél vissza a lendületből mert megismerni nem abból lehet valakit amit mond, hanem amit tesz ahhoz meg idő kell...
Úh rendeljetek vmit inni meg enni aztán majd jönnek a témák maguktól..
Csak nyugodtan...
Aztán majd látod hogy mi az ábra...
Plusz sztem felesleges bemutatkoznod ha már leveleztetek..
Nem állásinterjúra mész...
Viselkedj úgy mintha haverok lennétek!!
Köszi a válaszokat!
Na szóval...
nem írom, hogy kinek szól, ossza szét mindenki! :)
nem feltétlenül abból szeretném megismerni, amit mond, de ez első lépésként elengedhetetlen...
igen, idősebb, 4 évvel, és a "manus" nem házas, rohadtul nem csóró, tuti nem "búza", és 75%, hogy tetszem neki, mivel ennek voltak előzményei, de ez most nem lényeg...
egyébként tényleg nem beszédes, és félénk is, ezért is tettem meg én az első lépést, amit nem utasított vissza! ez szerintem fontos :)
köszi mégegyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!