Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről lehet beszélni első találkozáskor?
Néhány nap múlva találkozom egy férfivel, akivel eddig csak email-ben kommunikáltunk.(amúgy látásból ismerem, és köszönőviszonyban vagyunk) Én kezdeményeztem, hogy váltsunk néhány szót személyesen is :)
Alig várom már, látni szeretném a reakcióit, és végre megismerni, milyen is valójában.
Csak attól tartok, hogy nem lesz túl beszédes, mivel korábban ezt vettem észre amikor a barátaival "beszélgetett", illetve a levelezésünkből is ez jött le.
milyen témát dobjak fel mindenképp? Ha sokat kérdezősködöm, akkor tolakodásnak fogja venni? (nem túl magánjellegű kérdésekre gondoltam...) Saját bemutatkozásom miből álljon, mi az amit mindenképp említsek meg?
21/L
Ja, ha meg félénk, akor csak bátorítás kell. Akkor mg inkább: először csevely, csevegés, haveri, baráti beszélgetés, feloldódás, és ebben az alkohol is segít. Utána más témák, érdeklődés, stb. Utána a személyes. De talán ha félénk, a helyzettől függően az első egy órűban akár nem is érdemes elővenni a személyes témákat. Idő az van, csak érezzétek jól magatokat!
Én szurkolok!
Sport, munka/ tanulmányok, külföld, belföld, pia, mozi/filmek, kínos sztorik az exekről, állatok, szomszédok(akár a sorozat is, sőt, akkor már dállász), ha kocka akkor számítógép, éttermek... Ezeket mind megkérdezheted.
De igazából ha nem gördül a beszélgetés, akkor nem érdemes nagyon erőlködni a dolgon (1-2 döccenés belefér, az állandóan beálló kínos csöndre gondoltam...)
Bemutatkozni, pedig... Mit szeretnél, hogy tudjon rólad? De ne túl sokat, nem kell minden t tudnia előre.
Hajrá
Wow, ez komolyan segített, tényleg!
(OFF ja. a moderátornak, aki vgigolvassa a hozzászólásaimat. Csinálon, amit gondol, de nézzen körül ott, ahol megfordultam, akad egy két gyöngyszem, főleg ott ahol kiakadt a trágársággenerátor. /OFF)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!